Ki jön hamarabb?
Férfiakhoz szól a kérdés elsősorban. Tiktokon láttam ezt a kérdést, de gondoltam felteszem itt is. Édesanyád, a feleséged vagy a lányod jönne hamarabb valamilyen fontos szituációban?
Akár nők is válaszolhatnak, hogy fordított szituációban az édesapád, férjed, vagy a fiad az első?
Erre így nem lehet válaszolni. Simán mondanám, hogy apám az utolsó, mert vele amúgyis ritkán találkozunk, a hétköznapokban nem oszt nem szoroz az érdeke. De ha valahol ütköznénk, akkor lehet, hogy előtérbe kerülne az a szempont, hogy a férjem fiatalabb, erősebb, egészségesebb, és inkább meg tudja oldani az életét hátrányból is.
És a férjem meg a fiam között sem lehet egyértelműen választani. Ami tuti, a gyerek apám előtt van, mert mivel egyik sem teljesértékű felnőtt, a gyerekem nekem érzelmileg fontosabb.
De ha már felnőne a fiam, lehet ez a pont is változhatna.
Nem szeretem az ilyen hipotetikus kérdéseket, semmi értelmük számomra. :D
Szülés előtt merült fel ilyesmi kérdés nálunk, ha vészhelyzet lenne és egyikünket menthetnék csak, a férjem engem választott volna az ismeretlen baba ellenében.
Ez mostanra változott, a gyerekünk lenne az első, második a házastárs, hiszen értük vállaltunk felelősséget. Harmadik a szülő, akinek ott van a másik szülőnk, aki házastársaként gondoskodik róla.
Jól van másfél pipás, nem kell az összes lehetőséget leírni.
Látjuk nem vagy százas.
"Szülés előtt merült fel ilyesmi kérdés nálunk, ha vészhelyzet lenne és egyikünket menthetnék csak, a férjem engem választott volna az ismeretlen baba ellenében."
Csak szólok, ilyen helyzet nem merül fel, mert az orvos választ és minden esetben a szülő nő az első
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!