Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ciki,hogy én 32 évesen csinálo...

Ciki,hogy én 32 évesen csinálok olyat amit más már 18 éves koraban csinált?

Figyelt kérdés

Gondolok itt arra,hogy nem főztem mert apa megfőzött helyettem.Meg őszintén nem is érdekelt idáig.

Nem volt még soha párkapcsolatom sem így nem kellett senkire főznöm.De már szégyellem magam,hogy 14 évet csak lógattam a lábamat miközben a korombeliek meg mindent csináltak.Remélem még feltudok zárkózni.

Így is mimdig azt hallgattam,hogy miért nem tudok főzni? Meg amikor munkában beszélték,hogy mit fognak főzni én néha mondtam erre valamit. Tudom nagyon levagyok maradva az élettel.De talán nem késő megtanulni dolgokat.

Gondolok itt a vasalásra is meg füvet nyírni stb.

Sajnos anyukám meghalt kiskoromban így ez is hozzátett a dolgokhoz.

32/N

jún. 9. 16:46
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
81%

Szia!

Mindenki a saját tempójában halad előre. Nem derült ki, h eddig mivel tengetted a napjaid, de biztos vagyok benne, hogy meg van az oka, hogy “csak most” jutottál el idáig. A lényeg, hogy akarsz fejlődni, és valójában ez számít.

jún. 9. 20:10
 22/28 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem alap szinten főzni mindenki tud, aki felnőtt. Követed a receptet, beleteszed a dolgokat, amiket ír, és nem lesz ehetetlen.
jún. 9. 20:12
 23/28 anonim ***** válasza:
95%

Kezdd ott, hogy felnőttként ne aggódj azon, hogy mi ciki, meg mások mit gondolnak.

Főzni simán meg tudsz tanulni, ahogy a többi dolog sem ördöngösség.

jún. 9. 20:49
 24/28 Metionin ***** válasza:
83%
Dehogy ciki. Nincsenek ilyen egzakt dolgok, amiket x évesen kell csinálni. A főzés meg pláne nem agysebészet, nagyon hamar bele lehet jönni. Van egy csomó kaja, ami másnak alap de én még sosem főztem meg, mert nem szeretem vagy simán nem éri meg nekiállnom.
jún. 9. 21:41
 25/28 anonim ***** válasza:
44%
Semmi, nyugi, én 52 évesen élem a huszonéves csávókák életét :)
jún. 9. 21:49
 26/28 anonim ***** válasza:
100%
30éves vagyok egyáltalán nem tudok sütni egyszerűen sose sikerűl akárhányszor probáltam még egy sima piskotát se így nem is próbálkozók már vele inkább más fajta sütiket sütök. Húslevest életembe nem föztem nem merek nekiállni de talán egyszer 🙈 Ablakot pucolni se tudok normálisan 🙈😅 Szóval szerintem egyáltalán nem gáz azért mert nő vagy nem jelenti azt hogy neked a konyhában kellene lenni a helyednek és főzöcskézni.
jún. 10. 21:15
 27/28 SZTANN ***** válasza:
100%
SOHA NEM KÉSŐ. Mindenkinek más az életútja, másképp alakulnak a körülményei. Főzni vagy mindenféle házimunkát meg akármilyen szakmunkát megtanulni minden normális ember (férfi /nő) bármilyen korban KÉPES. Amit akarsz, amire szükséged van, azt megtanulhatod (valaki mástól, könyvekből, internetről... ). Nem megy magától, néha nehéz, de akarattal, türelemmel SIKERÜL! Mások véleményével meg nem kell törődni.
jún. 12. 15:21
 28/28 anonim ***** válasza:
Szerintem egyáltalán nem ciki. Mindenkinek más a fontos más életszakaszban, mindenkit más érdekel, más ütemben érik meg. Ilyenkor pedig sztem a legfontosabb dolog a szándék.
jún. 17. 12:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!