A 18 éves gyerekére kellene költeni, amit igazából a kicsire kapunk?
Figyelt kérdés
Hozzánk költözött párom 18 éves (de még tanuló, jövőre érettségiző) gyereke.
A párommal van egy közös gyermekünk, utána kapjuk a gyest. Vita volt abból, hogy nem akarok költőpénzt adni ebből a nagynak. Tényleg én vagyok a h.lye, hogy azt a pénzt, amit a kicsire kapunk, csak rá szeretném költeni?
2021. máj. 17. 17:26
1/19 anonim válasza:
Külön kasszán vagytok?
Milyen költőpénzt kellene neki adni? Zsebpénzt?
2/19 anonim válasza:
mozaikcsaládban jobb a külön kassza...
Pont az ilyen viták elkerülése érdekében.
3/19 anonim válasza:
Igen.
Ha épp a 18 évesnek van szüksége valamire ami tényleg kell neki, akkor mindegy hogy miből van finanszírozva, csak legyen meg.
4/19 anonim válasza:
A párod konkrétan azt mondta, hogy a GYES-ből adjál az ő gyerekének...???
5/19 Ékezetes billetyűzet válasza:
Nyilván abból és annyit költesz a gyerekekre, amiből és amennyit akarsz.
Csak ilyen hozzáállással ne csodálkozz, ha majd a 18 éves megsértődik rád.
6/19 anonim válasza:
Mert nálatok fillérre le van papírozva hogy az a húszezer a gyes, az a kétszázezer a férjed pénze, a tiéd meg amannyi?
7/19 anonim válasza:
Ha párod fizuja megy minden másra szerintem nincs gond a kéréssel. Nyílván ha ő fizeti a rezsit, kaját, hitelt vagy kitudja még mit nem nagy kérés, hogy a gyerek kapjon egy nadrágot vagy zsebpénzt.
8/19 anonim válasza:
Napi trollkérdés ugyanattól a kérdezőtől, aki hasonló mozaikcsaládos kérdésekkel borzolja a kedélyeket napok óta.
9/19 anonim válasza:
Ha ennyire enyém-tiéd megy legyetek külön kasszán. Párod fizetése az övé, te fizetésed a tiéd, gyes családi fele-fele. Mint ahogy minden számla, közös gyerek költsége is, a többivel meg mindketten azt kezdtek amit akartok.
10/19 anonim válasza:
Nekem a kérdés elég életszerűtlen. Max. úgy tudom elképzelni, hogy ti külön kasszán vagytok, és csak te voltál otthon a gyerekekkel, amikor a nagynak eszébe jutott, hogy elmenne fagyizni, ezért tőled kért rá pénzt. De ha te ilyenen vitatkozol, akkor elég szarrágó vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!