Ciki,hogy én 32 évesen csinálok olyat amit más már 18 éves koraban csinált?
Gondolok itt arra,hogy nem főztem mert apa megfőzött helyettem.Meg őszintén nem is érdekelt idáig.
Nem volt még soha párkapcsolatom sem így nem kellett senkire főznöm.De már szégyellem magam,hogy 14 évet csak lógattam a lábamat miközben a korombeliek meg mindent csináltak.Remélem még feltudok zárkózni.
Így is mimdig azt hallgattam,hogy miért nem tudok főzni? Meg amikor munkában beszélték,hogy mit fognak főzni én néha mondtam erre valamit. Tudom nagyon levagyok maradva az élettel.De talán nem késő megtanulni dolgokat.
Gondolok itt a vasalásra is meg füvet nyírni stb.
Sajnos anyukám meghalt kiskoromban így ez is hozzátett a dolgokhoz.
32/N
Nem a nő dolga a főzés. Persze ez nem azt jelenti, hogy nem kell tudni főzni, de nem csak neked kell.
És nem egy eget rengető dolog. Hétköznapi kajákat, ha nem mester szakács akarsz lenni, bárki el tud készíteni előzetes gyakorlat nélkül is. Csak egy kis akarás és odafigyelés kell. Tele az internet receptekkel, részletes leírásokkal.
Családon belül lehet elfogadott, de társadalmilag nagyon elszomorító.
A családban bekövetkezett tragédia okán kivételes helyzetbe kerültél (legyen meg minden, ne érjen semmi trauma, nehézség, kevés gondod legyen, túlságosan óvtak téged stb.) 32 évesen ez lett az eredménye. Neked kényelmes volt, jó volt csak sok mindenből kimaradtál. Lehet-e pótolni, egy részét lehet. Sokkal másabb 16 évesen átélni bizonyos őrült dolgokat mint 32 évesen.
nem vagy lemaradva, sose késő elkezdeni új dolgokat :)
Szeretek főzni, szerintem nagyon jól kikapcsolja az embert (részletkérdés, hogy után mosogatni már utálok). A lényeg az, hogy először olyan étellel próbálkozz (receptből), amit jól ismersz és nem túl bonyolult (pl. pörkölt, paprikás krumpli stb.). Később, amikor már tapasztaltabb vagy, akkor nyugodtan elkezdhetsz kísérletezgetni is :)
Én mindent egyedül csinálok. Nagyon fiatalon elkezdtem főzni, mert érdekelt.
Amikor elszálltak az árak, munkadíjak, akkor megtanultam a bicajomat is saját magam szerelni. Megtanultam falat vakolni, fűkaszával füvet nyírni, rendben tartani a gépet.
Mindezt nő létemre.
Az ember élete végéig tanul.
Soha nem késő megtanulni bármit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!