Ciki,hogy én 32 évesen csinálok olyat amit más már 18
éves koraban csinált?
Figyelt kérdés
Gondolok itt arra,hogy nem főztem mert apa megfőzött helyettem.Meg őszintén nem is érdekelt idáig.
Nem volt még soha párkapcsolatom sem így nem kellett senkire főznöm.De már szégyellem magam,hogy 14 évet csak lógattam a lábamat miközben a korombeliek meg mindent csináltak.Remélem még feltudok zárkózni.
Így is mimdig azt hallgattam,hogy miért nem tudok főzni? Meg amikor munkában beszélték,hogy mit fognak főzni én néha mondtam erre valamit. Tudom nagyon levagyok maradva az élettel.De talán nem késő megtanulni dolgokat.
Gondolok itt a vasalásra is meg füvet nyírni stb.
Sajnos anyukám meghalt kiskoromban így ez is hozzátett a dolgokhoz.
Nem ciki és nem vagy lemaradva. Mindenkinek más az életútja. Valaki rászorul, hogy korán elkezdjen ilyesmivel foglalkozni, valakinek meg elég később. Biztos te is értesz olyan dolgokhoz, amikhez meg a legtöbb veled egykorú ember nem.
jún. 9. 16:51
2/28 anonim válasza:
Nem ciki egyáltalán! Sohasem késő ezeket elkezdeni szerintem.
jún. 9. 17:03
3/28 anonim válasza:
Tök mindegy, hogy mi volt eddig, elvoltál így is. Az a fontos, hogy mi lesz ezután. 32 évesen is meg lehet tanulni főzni meg vasalni. Lényeg, hogy elkezdd. 5 év múlva már tök mindegy lesz, hogy mikor kezdted el. (Azért írtam ötöt, és nem kevesebbet, mert annyi idő kell, mire megtanulsz mindent főzni, összetettebbeket is.)
jún. 9. 17:06
4/28 anonim válasza:
Nem Másra kell főzni, hanem magadra :D
Kezdj el tanulni, ennyi... és költözz el, ha még mindig apáddal élsz. Ideje önállósodni :D
jún. 9. 17:10
5/28 anonim válasza:
26 éves koromig nagyon ritkán főztem, sosem késő elkezdeni.
jún. 9. 17:13
6/28 anonim válasza:
Miért lennél lemaradva? Én 40 éves vagyok és nem főzök. Minek? Lehet rendelni kaját!
jún. 9. 17:18
7/28 anonim válasza:
Én - fickóként - 33 évesen tanultam meg főzni egy kényszerhelyzetben, amikor anyum hirtelenül lerobbant. Azóta tudna főzni újra, de átvettem a stafétabotot és teljesen egyedül nagyon jól főzök. Ráadásul egészségesebb étrendem lett, anyum fehér lisztes és zsíros étrendjét már nem is enném meg.
jún. 9. 17:22
8/28 anonim válasza:
7+
Félreértés ne essen, egyébként nagyon-nagyon jól főzött anyum és szeretem a főztjét. De ugyanolyan jó lettem és közben egészségesebbek a saját receptjeim.
jún. 9. 17:23
9/28 anonim válasza:
Nekem ez a kérdés lenne ciki 32 évesen. Lehetne, hogy nem foglalkozol mások véleményével, vagy hogy egyszerűen csak eldöntöd, hogy pótlod azt, amit hiányosságnak érzel, de Te inkább sajnáltatod magad.
jún. 9. 17:34
10/28 anonim válasza:
Későn érő típus vagy, nincs ezzel semmi baj. Nem kell mindenkinek házitündérnek lenni. Biztosan tudsz egy csomó dolgot, amit mások nem tudnak. Majd főzöl, ha úgy látod jónak. Én például soha nem tettem el befőttet, nem főztem lekvárt, nem sütöttem bejglit, nem tudok kötni, és már nem is fogok. Főzni is elég későn tanultam meg.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!