Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ilyenkor mit lehet tenni?...

Ilyenkor mit lehet tenni? Anyu 43 éves apa 50. van egy bátyám aki 22 éves. és én 17 vagyok. Anya tegnap elújságolta hogy terhes.!

Figyelt kérdés
Köpni nyelni nem tudtam. Meg akarják tartani. Én nekem az a véleményem hogy ne vállalják. És kitudja meddig fognak élni? A nyakunkba fog szakadni az a gyerek... Szerintem nagy felelőtlenség. Köszönöm a válaszokat 17L
2010. okt. 30. 09:22
1 2 3 4 5
 41/41 anonim ***** válasza:
67%

Én teljesen egyetértek veled kérdező, pont annyi idős vagyok, mint te, és most fog pár napon belül születni a féltestvérem. Én is teljesen kiakadtam, mikor megtudtam, nem azért, mert önző vagyok, hanem mert az apukám pont annyi idős, mint a tiéd, ráadásul a körülmények is olyanok voltak, hogy azon minden épeszű ember megbántódna. Meggyőződésem volt, hogy nem fogom szeretni a gyereket, sosem volt testvérem, egykeként nőttem fel, nem fogok tudni testvérként viselkedni, stb..

Na hát ez tökre nem így történt:) Már tűkön ülve várom, hogy végre megszülessen az öcsikém és már most imádom a kis békát:D Azt sem bánnám, ha néha a nyakamba varrnák, sőt. Igazából tökre nagy előny, hogy lesz egy kistestvérem, mert mikor nekem lesz gyerekem, akkor lesz tapasztalatom. És már előre bánom, hogy sajnos elég korán ki kell majd, hogy lépjek a testvérem életéből és kicsit aggódom, hogy nem fog rám testvérként tekinteni:(

De ettől függetlenül én teljesen megértem, hogy mit érzel. Ja és ha hívnak ultrahangra, menj el! Bennem akkor változott meg minden, amikor először láttam a babát úgy teljes valójában:) Ha esetleg szeretnél beszélgetni valakivel, aki hasonlón megy/ment át akkor én szívesen beszélgetek veled bármikor:)

2010. okt. 30. 13:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!