Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ilyenkor mit lehet tenni?...

Ilyenkor mit lehet tenni? Anyu 43 éves apa 50. van egy bátyám aki 22 éves. és én 17 vagyok. Anya tegnap elújságolta hogy terhes.!

Figyelt kérdés
Köpni nyelni nem tudtam. Meg akarják tartani. Én nekem az a véleményem hogy ne vállalják. És kitudja meddig fognak élni? A nyakunkba fog szakadni az a gyerek... Szerintem nagy felelőtlenség. Köszönöm a válaszokat 17L
2010. okt. 30. 09:22
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
36%

Nem tudom már miért lenne irigy a kérdező. Vajon mire? Ha akarna neki is lehetne.

Szerintem sokkal jobb egy fiatal nagyszülő, mint egy öreg szülő.

2010. okt. 30. 11:03
 22/41 anonim ***** válasza:
60%
Nem egy gyerek dönti el, hogy a szülei vállaljanak e még gyereket. Szép is lenne. Egyáltalán nem értem, mi itt a probléma....
2010. okt. 30. 11:04
 23/41 anonim ***** válasza:
49%

Csak egy példa.

Anyu 38, apu pedig 50 volt mikor születtem.

Most 27 vagyok és élnek mindketten!!

Kérdező, Te pedig szégyelld magad!

2010. okt. 30. 11:09
 24/41 A kérdező kommentje:
én nem vagyok önző,se irigy. De akkor is mi már rég felnőttek leszünk amíg ők babázgatnak, aztán lehet magukat sem tudják ellátni később, meg hogy néz már ki? gyerek lesz 20 éves apu meg 70. Bátyámmal jó nagyon a kapcsolatom.. Jó testvérek vagyunk. De én nem örülök neki! ez van akár ki mondhat bármit rólam. lehetek önző disznó stb.
2010. okt. 30. 11:13
 25/41 anonim ***** válasza:
90%

Ez az Ő dolguk! Bár van némi közöd hozzá, de mindenképp ők döntenek. Ha tényleg eltudják tartani és szeretnék akkor miért ne? Majd ha idősebb leszel és tegyükfel lesz egy lányod, akkor neked majd ő fogja eldönteni, hogy lehet e még egy? Nem hiszem!

Nem lehet, hogy picit féltékeny vagy? Eddig te voltál a "kicsi" és ez már nem így lesz.

2010. okt. 30. 11:16
 26/41 A kérdező kommentje:
A a másik ha netalántán történne velük valami, és én kell felneveljem meg bátyám, akkor felneveljük, de az biztos hogy én nem tudnék vele annyit törődni sőt bátyám sem... és akkor milyen fiatal lesz?
2010. okt. 30. 11:16
 27/41 anonim ***** válasza:
92%
És ha ők így érzik jól magukat? Ha ők még babázni szeretnének? Mi jogon szólsz bele? Amúgy próbáld csak egy icipicit beleélni magad a helyzetükbe. Ti nem sokára kirepültök a bátyáddal, és ők totál egyedül maradnak kettesben. Egész álló nap reggeltől estig egymás képét fogják nézni. Gondold csak el, mennyire unalmas lehet. Én totál megértettem az osztálytársaim szüleit, mikor sorra hallottam, hogy mindnek kistestvére fog születni. Gondolj bele, milyen magányosak lesznek, ha 1-2 év múlva mindketten elköltöztök!
2010. okt. 30. 11:18
 28/41 anonim ***** válasza:
43%

Temeted a szüleidet, szép vagy...

Miért ne tudnák magukat ellátni? A korosodás nem feltétlenül jár együtt komoly betegségekkel. Mellesleg ha 5 perc múlva kilépsz az utcára, elcsap az autó és mozgásképtelen leszel, akkor te fogsz gondoskodásra szorulni 17 évesen...

Egyébként nem kellene felnevelned. A törvény ugyan előnyben részesíti a vér szerinti hozzátartozót gyám kirendelése esetén, de nem kötelez rá.

Mindenesetre a helyedben én szégyelném magam ha így gondolkodnék mint te. Kár, hogy annak idején a bátyád nem gondolkodott így, mint ahogy te, akkor most nem lenne semmi problémád, hiszen nem is élnél.

2010. okt. 30. 11:24
 29/41 anonim ***** válasza:
94%

Szia!

Én 20 éves voltam amikor kishúgom született!Amikor anyukám bejelentette hogy terhes az élettársától majd frászt kaptam.Én is mondtam neki hogy ennyi idősen(42) már nem kellene gyerek!Nemsokára lesznek majd unokái.Persze meghallgatott de a döntés az övé volt és én beletörődtem.Aztán amikor megszületett a pici,azt nem lehet elmondani.Imádtam és imádom most is!!Bármikor rám hagyhatták anyuék.Most 5 éves,nekem viszont 2 éves a kislányom.Én a kishúgomnál megtanultam mindent a babákról így az én kincsemmel is sokkal könnyebben ment minden!

Nyugodj meg és törődj bele az ő döntésükbe és hidd el ha megszületik te is másképp fogod látni a helyzetet.Ahelyett pedig hogy anyukádat "cseszegeted",inkább segíts neki mindenben.

25/L

2010. okt. 30. 11:28
 30/41 A kérdező kommentje:
Nem temetem őket, hanem csak mondtam hogy minden megtörténhet...
2010. okt. 30. 11:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!