Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ilyenkor mit lehet tenni?...

Ilyenkor mit lehet tenni? Anyu 43 éves apa 50. van egy bátyám aki 22 éves. és én 17 vagyok. Anya tegnap elújságolta hogy terhes.!

Figyelt kérdés
Köpni nyelni nem tudtam. Meg akarják tartani. Én nekem az a véleményem hogy ne vállalják. És kitudja meddig fognak élni? A nyakunkba fog szakadni az a gyerek... Szerintem nagy felelőtlenség. Köszönöm a válaszokat 17L
2010. okt. 30. 09:22
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
90%
Nagyon jó lesz. Elhiszem, hogy meglepett, de semmi baj nem lesz. Reméljük,nem 50 évesen akarnak meghalni. És egy 27 éves is meghalhat holnap. Örülj neki. A barátnőnk 19 éves, az elmúlt öt évben 3 kistesója született, persze két családba(elváltak) semmi gondjuk, bírják egymást a kicsikkel. Azon, hogy hogy tartjátok el, még ráérsz parázni. Egyelőre csak örülj a szüleid boldogságának!
2010. okt. 30. 11:39
 32/41 anonim ***** válasza:
86%

Én megértem, hoyg kiakadtál, d e nyugodj meg! Ha a Jóisten(a sors, a karma)odaadta nektek azt a gyereket, akkor arra a gyerekre szükségetek van. Jó lesz, majd meglátod, higgy nekem!Az én szüleim 71 és 78 évesek.Ma is ők hoznak nekünk(45 nő) lekvárt, tojást autót. Annyit dolgoznak, hogy ők adnak. Éjjel kinn az esőben sárban.Tologatják a lefulladt traktort a kátyúban 22:30-kor. És jól bírják. Múltkor felhívott anyám egy motoros találkozóról mobilon, tök fel volt pörögve, hoyg "hallgassam" s beadta mobillon a zajt.

Őket egyiket 40 másikat 42 évesen szülte a két nagyanyám. A háborúba, menekültek a frontokon mezítláb a hóban a sok gyerekkel, apa nélkül. Mégis felnevelték, meglett minden.

N e félj! Ha a jóisten báránykát ad, legelőt is ad mellé! Nme neked kell felnevelned, fel fogják ők! Te csak élvezd, és lazíts! :) Semmi para!!Félni ráérsz akkor ha baj lesz. De miért lenne.. Egyébként ahol a legnagyobb a szükség, ott a legközelebb a segítség.

2010. okt. 30. 11:45
 33/41 anonim ***** válasza:
88%
Előző vagyok. Anyám egy éves volt, mikor a nővére is szült egy kislányt. Szinte együtt nőttek fel, mai napig imádják egymást. És lelőni se lehet őket :)
2010. okt. 30. 11:47
 34/41 anonim ***** válasza:
62%

Én sem örülnék,de az ő dolguk..biztos nem várnék túl sokat az önállósodással,mert az én anyámat ismerve ő tényleg a nyakamba varná,hogy még szoptatni is én szoptassam kb.

Amúgy nem lesz veletek a tetsvérnek túl szoros kapcsolata,ez szinte biztos,az új gyerek lesz 20 a bátyád meg 42.. szóvla ő egy picit "egyke" gyerek lesz ,bizonyos értelemben,ezért viszont sajnálom..

2010. okt. 30. 12:02
 35/41 anonim ***** válasza:
19%
Önzők a szüleid, nem Te vagy az. Rád már nincs szükségük, ezért kell új gyerek. Remélem, nem jön világra az a gyerek.
2010. okt. 30. 12:12
 36/41 anonim ***** válasza:
80%
Jajj, de ostoba vagy utolsó válaszadó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2010. okt. 30. 12:18
 37/41 anonim ***** válasza:
76%
12:12 - harmadszori elolvasásra se tudom szinte elhinni, hogy ilyet te őszintén és komolyan le tudsz írni. Téged kellett volna inkább apádnak a lepedőre vernie, hogy ne szennyezd a világot.
2010. okt. 30. 12:20
 38/41 anonim ***** válasza:
6%
Csak utánad
2010. okt. 30. 12:22
 39/41 anonim ***** válasza:
50%
Nem olyan jó ez az elcseszett világ (amint ezt te is szépen bemutatod), úgyhogy részemről ok. Zokszó nélkül belementem volna ebbe a kompromisszumba 30 évvel ezelőtt. Bár gondolom te még a fele sem vagy.
2010. okt. 30. 12:27
 40/41 anonim ***** válasza:
90%
"Az a gyerek" a testvéred lesz. Szerintem nagyon jó dolog, hogy a szüleid szeretnének még egy gyereket :]
2010. okt. 30. 12:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!