Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Azt hogy ?? Hogy 0%?

Azt hogy ?? Hogy 0%?

Figyelt kérdés
Sziasztok csináltunk DNS tesztet a pici még az apja közt erre 0% lett azt hogy ?? Ha nem feküdtem le senkivel ? És vele csináltam azt hogy ?? Nem értem eskü !! És most mindenki azt hiszi hazudok hogy tőle van pedig tudom tőle van
2024. jún. 5. 11:49
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
47%

29 vagyok. Mielőtt valaki lehúzza a választ, legyen szíves és nézzen utána, nem az ujjamból szoptam a választ:

[link]

2024. jún. 6. 06:29
 32/39 anonim ***** válasza:
24%
#31 én felpontoztalak, igaz, én balga azt hittem, hogy az emberek tudják, hogy van 0%.
2024. jún. 6. 06:42
 33/39 anonim ***** válasza:
70%
10-es, dehogyis esélytelen. Meglepődnél, mennyi "véletlen csere" történik még most, a mai modern digitalizált világban is.
2024. jún. 6. 08:23
 34/39 anonim ***** válasza:
39%

32!

Nem is a pontozás érdekel, letojom, de hogy itt ennyire alacsony legyen a IQ szint...nem kell hogy mindenki tudja a választ, de a tényt nem elfogadni az gáz.

2024. jún. 6. 08:41
 35/39 anonim ***** válasza:
28%

Egy apró megjegyzésem lenne:

Én váltottam néhány privit a kérdezővel, és biztos vagyok benne, hogy nem troll. Nem akarom kiteregetni, hogy miért csinálták meg a vizsgálatot, hisz nyilván nem véletlen, hogy csak priviben írta meg és nem tette itt közzé.

De higgyétek el, nem kamu a kérdés.

2024. jún. 6. 08:47
 36/39 anonim ***** válasza:
65%
Akkor viszont a kérdés kiírásakor el kellett volna neki dönteni hogy kíváncsi a válaszokra vagy nem. Mi az hogy nem teszi közzé??? Csak a kérdést osztja meg, a valós tényeket már nem?
2024. jún. 6. 09:42
 37/39 anonim ***** válasza:
64%

Nézd, a kérdése arra irányult, hogyan lehetséges, hogy nem csalta meg a férjét, mégis 0%-ra hozták ki a férje valószínűségét abban, hogy ő a gyerekük apja.

Ettől teljesen független kérdés, hogy miért akarták egyáltalán elvégeztetni a vizsgálatot.

Több lehetséges indok le is lett írva: elcserélték a babákat, a laborban a mintákat cserélték el, az adott teszt nem megbízható stb. Ezek valós válaszok voltak a kérdésére és ehhez nem kellett tudnunk, miért végezték el a vizsgálatot. (Függetlenül attól, hogy én a helyében nem mentem volna ebbe bele, és ezt le is írtam neki.)

2024. jún. 6. 09:49
 38/39 anonim ***** válasza:
80%

Nem kell részleteznie, hogy miért kérte a tesztet, a magánéletét se kell kiteregetnie, csak annyit írhatott volna, hogy köszönöm a válaszokat, mivel egy csomó ember ötletelt neki.

De ez klikkvadász kamu kérdés, mert máshogyan fogalmazná meg a kérdést az, akit tényleg foglalkoztat egy ilyen probléma, nem azt hányja oda, hogy 'AZT HOGY ?? HOGY 0%?'

2024. jún. 7. 11:50
 39/39 anonim ***** válasza:
67%

38

Jogos! Igazad van! 👍

2024. jún. 7. 15:31
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!