Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Azt hogy ?? Hogy 0%?

Azt hogy ?? Hogy 0%?

Figyelt kérdés
Sziasztok csináltunk DNS tesztet a pici még az apja közt erre 0% lett azt hogy ?? Ha nem feküdtem le senkivel ? És vele csináltam azt hogy ?? Nem értem eskü !! És most mindenki azt hiszi hazudok hogy tőle van pedig tudom tőle van
2024. jún. 5. 11:49
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
77%
Úgy látszik, hogy te hiszel csak a csodákban.
2024. jún. 5. 11:54
 2/39 anonim ***** válasza:
98%

Milyen teszt? Rendes apasági teszt? Vagy netről rendelt valami “nézd meg az őseid honnan származnak” teszt?

De csinálni kell még egyet, lehet a laborban történt a hiba.

2024. jún. 5. 11:55
 3/39 anonim ***** válasza:
92%

egyáltalán miért kelle csinálni, ha fel sem merült, hogy más lehet az apa?

Pár hónapja volt itt egy meggszállott dns-mániás, naponta volt kérdése, szerintem törölték is az összeset...

2024. jún. 5. 12:11
 4/39 anonim ***** válasza:
94%
Mondjuk már az is kérdéseket vet fel, hogy miért volt rá szükség...
2024. jún. 5. 12:11
 5/39 anonim ***** válasza:
95%
Csináljátok meg újra. És természetesen hivatalosan működő normális laborban, nehogy valami internetes hókuszpókkal.
2024. jún. 5. 12:14
 6/39 anonim válasza:
84%
Isten termékenyített meg
2024. jún. 5. 12:15
 7/39 anonim ***** válasza:
94%
A férjed mintája lett leadva? Vagy ő valaki mástól szerzett DNS-t adta le. Más okot nem nagyon tudok elképzelni.
2024. jún. 5. 12:15
 8/39 anonim ***** válasza:
96%

Rendes apasági teszt vagy kínából rendelt ős vizsgáló teszt?

Ha rendes apasági akkor kérj ismétlést, lehet összecserélték a mintát. Ha az is 0 lesz akkor nézesd össze a tiedet a gyerekkel, lehet összekeverték őket a kórházban.

Ha Kínai fiszfaszteszt ne vegyétek komolyan. Poénnak jó, de ennyi. Ha ezek után se hisz neked senki akkor csináltass rendes apaságit.

2024. jún. 5. 12:17
 9/39 anonim ***** válasza:
94%

7-es, ez is egy jó felvetés. De ha így volt, miért tette volna?

De fölvetődik bennem az is, nem a gyereket cserélték-e el a kórházban.

A kérdező is megírhatná, miért kellett egyáltalán elvégeztetni a tesztet. Apuka nem bízik benned, kérdező?

És természetesen a laborban is elcserélhették a mintákat.

2024. jún. 5. 12:25
 10/39 anonim ***** válasza:
26%
9, kb esélytelen a csere, még a szülőszobán karszalagot kap, azzal megy haza. Nulla az esélye, hogy ugyanott, ugyanakkor essen le két karszalag, és annyira debil legyen,aki visszateszi, hogy előtte megcseréli.
2024. jún. 5. 12:30
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!