Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az ilyen szülő miért akar...

Az ilyen szülő miért akar második gyereket? Igaz barát az ilyen?? Hosszu lesz a leiras?

Figyelt kérdés

Nagyon sokáig agyaltam írjak-e erről de muszàj ki adnom magamból mert nagyon zavar.

Van egy gyerekkori barinőn, 34 évesek vagyunk, ált suliból ismerjük egymást azóta barátnők vagyunk.

Van egy 5 éves kisfia. Mikor terhes volt vele akkor kezdődtek a barátságot próbáltató dolgok. Én is nagyon szerettem volna már babát de sajnos nekem az akkori párom nem akart és anyagilag sem álltunk úgy. A barátnőm meg minden percét a terhességnek "velem osztott meg". Eleinte rosszul esett de elszégyelltem magam hogy nem lehetek ennyire önző és onnantól kezdve tényleg partner voltam benne, szívből tudtam örülni az örömének. Bàr ahogy teltek a hónapok egyre fárasztóbb lett mert már kora reggeltől estig ezzel zaklatott. Sokszor úgy éreztem vmi nincs rendben a párkapcsilatàban mert ezt a pasijával kellene 80%ban megosztania, átélnie nem pedig velem. Na megszületett a baba gondolhatjátok hogy ugyan ez folytatódott màr hajnalban jöttek a képek videók egészen napestig és velem akart diskurálni a gyerekről folyamat. Én àlltam a sarat de már nagyon nehezen mert éltem is közben az életem dolgoztam stb. Ha màr fél napig nem irtam számon kért mi a bajom. .

Na mindegy teltek az évek most 5 éves a gyerek. Napi szintű kapvsolatban maradtunk és bár nagyon szeretem a kisfiát de sajnos elviselhetetlen. Ezt ő saját maga is állítja hogy nem bír vele sokszor ugy gondolja h nem normális. Sajnos neki sincs semmi türelme a gyerekhez, a gyerek bevan küldve a szobába a tv elé meg a tablet elé azt jónapot. De a kisfiú a nap 18 órájában undok visít és terrorizálja a 2 szülőjét akik szuperül aszisztálnak hozzá. Az van amit a gyerek mond. És még igyis visit egész nap. Ezeket ő maga àllítja. És panaszkodik nekem egész nap màr lassan 2 éve hogy ő ezt nem birja idegekkel.

Nos közben nekem 2 éve új kapcsolatom van. Decemberben kiderült h babát várok. Elmondtam a barátnőmnek aki teljesen kiakadt. És le akart beszélni. Mert h túl korai meg mi lesz ha elhagy a barátom hisz annyira még nem ismerem. És akkkr egyedül mararok a picivel és még millió negatív dolgot felsorolt, olyan dolgokat amik bàrkivel megtörténhetnek ( igen akàrki elvesztheti a munkájàt, vagy leléphet a férje új nővel stb ennyi erővel akkor ne szüljön senki)

Nagyon rosszul esett tőle, és szívem szerint megszüntettem volna a barátsàgot de úgy voltam hogy végülis csak nekem akar jót és azért mert elmondta amit gondol még ha ez nekem nem is tetszik, nem szüntethetek meg egy barátságot.... Nagy nehezen lenyeltem és mondtam neki h köszi hogy aggófik de inkább azt kellene mondania hogy akármi.lesz meg fogjuk / fogom oldani.

Közben akkor kibukott belőle hogy a férje megcsalta 2 hónappal ezelőtt..... Na akkor màr kezdtem érezni h talán féltékeny lehet?!

Nos ugye decemberben derült ki h babár várok, januàrban ő is bejelentette hogy baba projekten vannak a férjével (kicsit meglepett mert sztem nem a legjobb ötlet a hűtlenség után ezzel megoldani a problémàt...)

De, a baba nem jön. Eltelt már bőven fél év és nem jön a baba. A. Baràtnőm meg teljes deoressziós, egész nap ez a téma nálunk. Gondolhatjátok hogy emiatt az én terhességemről kb 0 szó esik.. mert nem szeretném.megbàntani..

De màra kicsit besokalltam és össze àllt a kép.

Az hogy amit ő csinàlt a terhessége alatt velem, és most én még megse említsem az én örömömet. A babámról alig beszéljek, holott ő ebben az időben napi 80 baba ruha képppel meg baba bútorral sokkolt. Ő meg még a nemét se tudja a babámnak mert én direkt nem mondtam kivàncsi voltam megkérdezi-e, de nem pedig màr 6. Hónapban vagyok.... Egész nap az ő nemterhességét kell hallgatni, amit azért se értek meg mert màr van egy gyerek és ahhoz sincs türelme és Istenbocsàjtsa meg nekem de meg sincs nevelve, nem tölt vele minőségi időt....

Komolyan az ilyen minek akar második gyereket??.és képes elronrani az én örömöm az őnemterhességével.....

Hát ez hosszura sikeredett de remélem megértetek. Nekem ő az egyetlen barátom de sajnos ezek után már nem tudom mit gondoljak mert baromira nem így kellene lennie. Mi a véleményetek?

Szerintetek miért akar vki második.gyereket ha az elsővel sem bír? Azt hiszi majd könnyebb lesz????

A másik h mikor azt mondtam h én 0 képernyő idővel akarom a babát nevelni minimum 3 éves koráig akkor teljesen degradált és polgárpukkasztásnak vette majdnem kigúnyolt h ilyen hülyeséget meg majd rájövök meg stb... Hát ő soha egy mondókár vagy mesét nem olvasott a fiának. Én ezekkel nem értek egyet de nem török pálcát felette de ő mégis azt teszi.

Szerintetek zàrjam le ezt a barátságot? De más barátom nincs. Angliában élünk, ők is és mi is . Nagyon sajnálnám ha végetérne de sajnos ez màr számomra teher

jún. 5. 09:15
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
19! Mennyire igazad van. Megfogadom a tanácsod. Csak nem tudom hogy kezdjek neki!
jún. 5. 10:58
 22/28 anonim ***** válasza:
86%

Sürgősen keress új barátnőket!

Ez a nő nem érdemli meg a barátságod.

jún. 5. 11:00
 23/28 anonim ***** válasza:
81%
Miért nem tudod, hogy kezdj neki? Én pl. nem reagálnék többet az üzeneteire. Ha ez neked túl drasztikus, mondd el neki, hogy így, hogy gyereket vársz, nyugalomra van szükséged és nem akarsz vele telefonálgatni, sms-ezni. Ezen nagyon megdöbben és talán kiborul, azzal nem kell foglalkoznod. Nem rokonod, nem a barátod. De alapból azért mert ennyire messzire ez az egyoldalú kapcsolat, mert úgy érzed, hogy neked feltétel nélkül ki kell szolgálnod mások igényét, és nem mersz kiállni magadért. Nem tartozol másoknak semmivel, függetlenedj tőle.
jún. 5. 11:10
 24/28 anonim ***** válasza:
88%
A kérdésedre válaszolva: miért akarnak a putriba hatodik gyereket, vagy a 2 szobás panelba harmadikat? Miért szül egy potenciálisan örökölhető genetikai betegséggel született nő? Mert úgy döntenek. Nincs ráhatásod, nem kéri a véleményed, ne foglalkozz vele. Nem érdekli az, amiről te beszélnél, innentől nincs közös téma, amiért fel kéne venned neki a telefont.
jún. 5. 11:14
 25/28 anonim ***** válasza:
88%

Azért akar még egy gyereket, hogy megfogja a pasit.

A barátnőm ugyanezt csinálja.

4eves gyerek van, elvált, az új hapsi meg minél szemetebb, annál jobban ragaszkodik.

Amióta már nyíltan bunkó mások előtt is, egyből szülni akar neki.

Ő úgy fogalmazott, meg akarja menteni a pasit a züllött élettől.Sajnos vannak ilyen nők, akik a saját kárukból se tanulnak.

jún. 5. 11:30
 26/28 anonim ***** válasza:
79%

Először is gratulálok a terhességedhez, és sok boldogságot kívánok nektek! :)

A barátnőd szerintem sem igaz barát, csak használ téged. Egyébként én sok mindent megadnék azért, hogy legyen egy olyan barátnőm, mint te! Én is külföldön élek, nekem is újra kellett felépítenem a kapcsolati hálómat, de inkább leszek egyedül, mint hogy egy ilyen rosszindulatú bunkó kígyót melengessek a keblemen, mint a te barátnőd.

Biztosan lesz majd másik barátnőd, akár több is. Esetleg, ha az idődet, energiádat új kapcsolatokba fektetnéd ehelyett, segítene. Én Bumble BFF-en kerestem barátokat, és jó platform.

A barátnőd egy igazi seggfej, hihetetlen, hogy 6 hónapos terhesen nem jutott eszébe megkérdezni, hogy lányt vagy fiút vársz-e. Jó ég! Ebből látszik, hogy teljesen leszar téged! Amúgy meg szerintem irigy, mint a fene, te boldog vagy, jól működő kapcsolatba babát vársz, neki már le van strapálva az idege egy seggfej gyerekkel, egy seggfej férjjel, aki csalta is, most meg próbálná megfogni, egy újabb gyerekkel. És közben ő okít téged, meg abortuszra küldött volna??

Én szerintem szembesíteném, megmondanám neki, hogy ezek történtek, abortuszra küldött volna, meg sem kérdi a gyerek nemét, nem érdeklődik felőled egyáltalán, miközben ő végigközvetítette az egész terhességét neked, mit gondol, szerinte ez így normális? Aztán hagynám a fenébe és magamra koncentrálnék.

Még egyszer, sok boldogságot nektek! És ne csüggedj, sok barátod lesz még!

jún. 6. 01:08
 27/28 anonim ***** válasza:
100%
Hogy én mit tennék a helyedben? Ennek a kérdésnek a linkjét átküldeném neki, hogy ízlelgesse és gondolkozzon el rajta. Ha akar róla beszélni szívesen állsz a rendelkezésére, de ha nem neked úgy is jó, de ezentúl semmiről nem kell.
jún. 6. 10:07
 28/28 anonim ***** válasza:
79%

Ne haragudj, de te vagy a h<lye.

Csak a gyerek van neki, azért beszél állandóan róla. Azért nyomja állandóan a kezébe a kütyüt, mert egy játszótérre nem hajlandó elvinni.

Semmi élete, valoszonu dög lusta, és még a férje is megcsalta.

Milyen családügyi tanácsot vagy boldog együttérzést vársz egy ilyen megkeseredett nőtől?

Tágítsd a baráti köröd, jól érzed, nem ez a normális.

jún. 6. 11:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!