Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Örökbefogadás téma. Ha házaspá...

Örökbefogadás téma. Ha házaspár egészséges, nem roma 3 és 5 év körüli gyereket szeretne örökbefogadni (tehát nem babát!) kb. mennyi idő a várakozási idő?

Figyelt kérdés
jún. 3. 21:15
1 2 3 4 5 6 7
 61/68 A kérdező kommentje:
Teljesen elképesztőnek tartom, hogy feltesz valaki egy kérdést (Facebookon, gyakorin, bárhol) és a válaszadók / válaszok 95%-a nem a kérdésre válaszol. Azt sem értem, hogy ebből az egy kérdésből hogy az istenbe lehet megítélni, hogy én rasszista vagyok-e. Honnan tudjátok (nyilván azt kérdezem akire vonatkozik), hogy én ezt a döntést miért hoztam? Hogy egyáltalán meghoztam-e? Miért elképzelhetetlen, hogy ez egy felelősségteljes, több szempontból (pl. környezetet, családot figyelembe vevő) átvizsgált, átrágott, szakemberrel átbeszélt döntés? Honnan tudjátok, hogy ez a döntés nem változhat? Én tényleg azt javaslom mindenkinek, akár cigány, nem cigány, rasszista, nem rasszista, orvostanhallgató 18 évesen vagy nem, hogy mielőtt leír valamit gondolja már át, hogy a világ és a benne gondolkodók RENGETEGFÉLÉK, és még egy javaslat: szerintem tökjó dolog alapból egy kérdezőt nem egy végiggondolatlan kreténnek tartani. Még szuperebb - főleg itt a gyakorin - hogy ha valaki feltesz egy kérdést a KÉRDÉSRE válaszolni. Szal nem google-keresőt ajánlani, nem meghozni az Egyetemes Végleges és persze Igaz Ítéletet meghozni a kérdezőről, hogy egy rasszista gennyláda...mert könnyen ott találhatjuk magunkat az ilyen kommentek írása közben, hogy mi ugyanilyenek vagyunk.
aug. 3. 10:38
 62/68 anonim ***** válasza:
86%

61.

Ugyan már kérdező, nem mindegy mit gondolnak rólad?

aug. 3. 13:25
 63/68 A kérdező kommentje:
Az, hogy mit gondolnak rolam tokmindegy. De az, hogy hogy voszonyulunk egymashoz, a masikhoz egy, kerdeshez az szerintem tokre nem mindegy. Es tudom kozhely, de ok valoszinuleg magukhoz is igy viszonyulnak es hat miert viszonyulnak igy magukhoz? Mert veluk is ilyen hanyas modon bantak.
aug. 3. 13:53
 64/68 anonim ***** válasza:
67%

63.

Igen értelek.

Vagy csak kötekedő típusok.

aug. 3. 14:08
 65/68 anonim ***** válasza:
82%
60as oké de akkor még nem végezted el az egyetem első évét. Max felvettek, tehát nem lehettél pl orvostanhallgató, max valaki akit felvettek az egyetemre de nem biztos hogy el is végzi.
aug. 3. 14:22
 66/68 anonim ***** válasza:
48%
65, lehet nem tudom, nem jelentkeztem orvosira. Nem tudom azokat hogy hívják
aug. 3. 17:21
 67/68 anonim ***** válasza:
53%

66.

Sehogy.

Medikus onnan, ha beiratkozott.

Addig semmi speckó elnevezés.

Amúgy orvosira annyira nem jellemző, hogy 18 évesek mennek, de mindegy is.

Itt csak úgy hemzsegnek ezek. :D

aug. 3. 23:32
 68/68 anonim válasza:
58%

Tehát,akkor mi is az igény a házaspárnak?

Csecsemőt akartak csinálni,de nem lehetett. Viszont attól még azt akarnak. Ennyi. Nem atomfizika.

Miért nem akarnak sérültet? Józan paraszti ésszel szerintetek nem szenvedtek eleget a sorozatos vetélésekkel? Már ha megfogantak.

Miért nem romát szeretnének? Eddig se azt akartak. Nekik sem az lett volna. Akkor mit nem lehet érteni? Ráadásul nem akarnak magyarázkodni minden jószágnak,akit az útjukba fújt a szél. Az egy dolog,hogy nem kell,de a hatásokat el kell viselni emiatt.

okt. 27. 22:11
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!