Örökbefogadás téma. Ha házaspár egészséges, nem roma 3 és 5 év körüli gyereket szeretne örökbefogadni (tehát nem babát!) kb. mennyi idő a várakozási idő?
Figyelt kérdés
jún. 3. 21:15
3/68 anonim válasza:
Passz.
2-es a bizonyos borszinuek sokaknak nem kellenek, emiatt orajuk konnyebb palyazni. Ez a szomoru valosag.
pl. beteg vagy roma gyereket gyorsan kapsz
feher ujszulottet evek mulva talan
4/68 anonim válasza:
Attol fugg, hogy mennyire vagytok elfogadoak az esetleges betegsegek teren is. De mindenrol tajekoztatnak majd.
5/68 anonim válasza:
Nagyon sok idő! Ismerősöméknek csomó mindenre kellett előtte járni. Nem egyszerű játék ez! De valahol nem erdemlitek meg. Valogatsz, hogy cigány, nem cigány?! Milyen emberek vagytok ti?! Szégyelled magad.
6/68 anonim válasza:
Mindenkinek, aki itt ítélkezési viszketegségben szenved, hogy miért nem kell roma gyerek, annak kivánok tíz kiccsaládot a szomszédaiba minden oldalról, majd megtudja.
És hajrá, nektek is lehet örökbe fogadni kiscigát ám 😂
7/68 anonim válasza:
Ettől a sok okostojástól kérdezem, hogy ti hány cigány gyerekeket fogadtatok örökbe? Hazavihettek ám ti is párat,aztán osszátok az észt
8/68 anonim válasza:
Szerintem nem itt fogsz adekvát választ kapni, lásd az eddigi színvonalat. Én úgy tudom, 3 év folottieket könnyebb.
9/68 anonim válasza:
#5 én babysitteltem örökbefogadott roma gyerekeket. A kislány 7 éves volt, elsős, de az összeadást sem tudta felfogni. Hetekig magyarázhattam meg gyakorolhattam vele, nem ment neki. De kedves volt, jólelkű, csak az már akkor látszott, hogy nem lesz belőle atomfizikus. A kisfiú kedvenc elfoglaltsága a verekedés volt. Sokkal nehezebb eset volt, mint bármelyik fehér gyerek, akire vigyáztam, pedig ő már 2 évesen sem a roma családjával élt. Ezek a dolgok a vérükben vannak sajnos…
10/68 anonim válasza:
2.: Talán azért, mert nem egy betörőpalántát szeretne felnevelni!
5.: Mondjuk olyanok, akik nem szeretnék, hogy öregkorukra elvágják a torkukat 500 forintért, hálából a felnevelésért!
Egyébként mindenkinek joga van olyat kiválasztani, amilyet akar! Akiknek nem tetszik, az vigye haza az összes roma gyereket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!