Örökbefogadás téma. Ha házaspár egészséges, nem roma 3 és 5 év körüli gyereket szeretne örökbefogadni (tehát nem babát!) kb. mennyi idő a várakozási idő?
Figyelt kérdés
jún. 3. 21:15
11/68 Katona Dius válasza:
A legtöbben újszülöttet szeretnének, hogy már a kezdetektől együtt legyenek. Emiatt 3-5 éves korukra már a legtöbben örökbe vannak adva. Aki nem, az ilyen idősen kerülhetett örökbe fogadhatóvá, ott lesznek gondok (elhanyagoltság, árváság, bármi), amire nem árt felkészülni, hogy lelkileg lehet nem lesz teljesen egészséges a kicsi.
12/68 anonim válasza:
7.: Az ilyen alakok nem fogják őket örökbe fogadni. Más f@szával akarják verni a csalánt. Megmondani nekünk a roma mentes környékről, hogy nekünk kikkel és hogyan kelljen együtt élni.
13/68 anonim válasza:
Jajj a kettest véletlen felfele pontoztam mikor lefele akartam
Nekem se kéne roma gyerek
14/68 anonim válasza:
11#
Ha te ennyire szereted őket miért nem fogadsz örökbe te cigány gyereket?
15/68 anonim válasza:
Aki annyira oda van értük viheti haza az összeset
16/68 anonim válasza:
Mielőtt elvinnék valakik a szokások jogvédős irányba a témát. Talán, talán mégiscsak praktikus hogyha a kalauz, pincér, mérőleolvasó, sarki fűszeres és a szemközti kutyasétáltató bácsi nem szúrja ki ránézésre hogy örökbefogadott gyerkőc van az adott családban, hanem megvan az a feeling hogy csak azok tudják akivel ők maguk megosztják az infot.
17/68 anonim válasza:
Ismertem egy jóravaló vidéki városban élő orvos családot, roma gyereket fogadtak örökbe. Ők azt mondták mindig, hogy "olasz" szülők gyereke. Sajnos a srácból nemsokminden lett, és előfordult, volt kellemetlenségük miatta. Az igaz viszont, hogy normálisan éltek együtt. Szépen felnevelték.
18/68 anonim válasza:
A 19esnek igaza van, ha örökbefogadott is a gyerek, szeretné az ember hogy legalább egy kicsit hasonlitsonak és családnak nézzenek ki. Ezt csorbitja ha a gyerek bőrszíne szemmel láthatóan más.
18as,te meg nagyon túltoltad.. Menjél őrjöngjél valamelyik fidesz/mihasznák csoportban.
19/68 anonim válasza:
Unokatestvérem és párja nem várt sokat, igaz, ők nem zárták ki a roma gyerekeket sem. Mindkét örökbe fogadott gyerek roma, de ez egyáltalán nem számít, a nevelés, a környezet alakítja őket, nem a bőrük színe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!