Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Örökbefogadás téma. Ha házaspá...

Örökbefogadás téma. Ha házaspár egészséges, nem roma 3 és 5 év körüli gyereket szeretne örökbefogadni (tehát nem babát!) kb. mennyi idő a várakozási idő?

Figyelt kérdés
jún. 3. 21:15
1 2 3 4 5 6 7
 51/68 anonim ***** válasza:
23%

#50 Valószínűleg az is számít, hogy az ország mely részén élek.

A városunkban van 3 lakásotthon, a 3 otthonban összesen 4 roma származású gyermek lakik. A többi olyan fehér mint a fenekem. Az oviban van jópár barna bőrű gyermek, de egy kezemen meg tudom számolni, hogy hányan 3H-sak. Többségében itt is a fehér bőrűekkel van baj. Persze, itt is vannak drogosok, munka kerülők, de itt nem úgy állnak az emberekhez, hogy bőrszín alapján ítélik meg őket. Fontos az integráció.

Azt is elhiszem, hogy ahol te élsz, ott nem ilyen "jó" a helyzet. Nem vitázni szerettem volna, csak nem értem ezt a durva rasszizmust. Itt mindenki esélyt kapott, és aki nem élt vele, az már nem is lakik a környéken

jún. 5. 06:40
 52/68 anonim ***** válasza:
70%

51.

Azért nem érted, mert nincs tapasztalatod.

Fogalmatlanul osztod az észt, a csoda integrációról a nem tudjuk honnan.

Járok rendszeresen "nyugatra" ott is ugyanaz a TAPASZTALATOM, mint itthon.

jún. 5. 08:22
 53/68 anonim ***** válasza:
14%
Én legalább nem általánosítok.
jún. 5. 09:18
 54/68 anonim ***** válasza:
52%
Kevesebb a várakozási idő, mint akkor, ha újszülöttet akar valaki.
jún. 5. 09:42
 55/68 anonim ***** válasza:
11%

őszintén remélem hogy soha a büdös életben nem lesz gyereked:)

18/lány/CIGÁNY/orvostanhallgató

aug. 3. 00:59
 56/68 anonim ***** válasza:
61%
55ös 18 évesen hogy lehetsz orvostanhallgató? Legjobb esetben is most érettségizhettél.
aug. 3. 06:16
 57/68 anonim ***** válasza:
17%

56 számolással bajok vannak.

Nem én voltam az 55-ös.

aug. 3. 07:09
 58/68 anonim ***** válasza:
59%
57es miért is? Hány 17 éves érettségizettet ismersz aki nem a zseni kategória?:-D
aug. 3. 07:25
 59/68 anonim ***** válasza:
70%

55/00:59

:D

Hát persze...

A fiam és a baráti köre orvostanhallgató, tudod kinek fogod ezt beadni.

aug. 3. 09:34
 60/68 anonim ***** válasza:
0%
Volt olyan osztálytársam nem is egy, aki érettségi után töltötte be a 18-at. Én is érettségi előtt nem sokkal lettem 18.
aug. 3. 10:32
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!