Örökbefogadás téma. Ha házaspár egészséges, nem roma 3 és 5 év körüli gyereket szeretne örökbefogadni (tehát nem babát!) kb. mennyi idő a várakozási idő?
#50 Valószínűleg az is számít, hogy az ország mely részén élek.
A városunkban van 3 lakásotthon, a 3 otthonban összesen 4 roma származású gyermek lakik. A többi olyan fehér mint a fenekem. Az oviban van jópár barna bőrű gyermek, de egy kezemen meg tudom számolni, hogy hányan 3H-sak. Többségében itt is a fehér bőrűekkel van baj. Persze, itt is vannak drogosok, munka kerülők, de itt nem úgy állnak az emberekhez, hogy bőrszín alapján ítélik meg őket. Fontos az integráció.
Azt is elhiszem, hogy ahol te élsz, ott nem ilyen "jó" a helyzet. Nem vitázni szerettem volna, csak nem értem ezt a durva rasszizmust. Itt mindenki esélyt kapott, és aki nem élt vele, az már nem is lakik a környéken
51.
Azért nem érted, mert nincs tapasztalatod.
Fogalmatlanul osztod az észt, a csoda integrációról a nem tudjuk honnan.
Járok rendszeresen "nyugatra" ott is ugyanaz a TAPASZTALATOM, mint itthon.
őszintén remélem hogy soha a büdös életben nem lesz gyereked:)
18/lány/CIGÁNY/orvostanhallgató
56 számolással bajok vannak.
Nem én voltam az 55-ös.
55/00:59
:D
Hát persze...
A fiam és a baráti köre orvostanhallgató, tudod kinek fogod ezt beadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!