Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Betegség esetén elhúzódtok...

Betegség esetén elhúzódtok egymástól?

Figyelt kérdés
Mármint ami értelemszerűen fertőző, mert nekem ez szokatlan
2024. máj. 26. 10:22
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
85%
Ha a párom beteg, én általában inkább a nappaliban alszom, nem is csak az elkapás miatt (valószínűleg azt csak a különalvással nem is lehet feltétlenül elkerülni, mert egy WC-nk van, meg valamennyi időt ilyenkor is töltünk egy helyiségben), inkább azért, hogy mindketten jobban tudjunk pihenni. Én könnyen felébredek, ha mellettem köhögnek vagy orrot fújnak, reggel pedig korábban kelek, ha a párom annyira beteg, hogy nem megy dolgozni/suliba, nem akarom felébreszteni. Viszont ha én vagyok beteg, ő általában nem költözik ki, eléggé ragaszkodik az együttalváshoz, meg nem is tart a betegségektől úgy, mint én. Aztán van, amikor valami csoda folytán nem kapjuk el egymástól a nyavajákat :D
2024. máj. 26. 16:41
 22/28 anonim ***** válasza:
0%

4-es, nem lehetett a kevegoben, hiszen a covid nem letezik, a covid csak influenza, tehat influenza nem letezik, mierr lett volna a levegoben?

Az a göth volt, ami megtamadott;-)

2024. máj. 26. 17:10
 23/28 A kérdező kommentje:
20 miért pont akkor kapja el tutira, ez nem törvényszerű
2024. máj. 26. 17:47
 24/28 anonim ***** válasza:
79%
Ha kifáradsz, csökken az immunrendszered teljesítménye. Így kevésbé vagy védett a kórokozókkal szemben. Emiatt fontos a rendszeres és hatékony pihenés, illetve a hidratáltság.
2024. máj. 26. 22:08
 25/28 anonim ***** válasza:
74%

Teljesen felesleges. Minden betegségnek van 1-2 hét lappangási ideje, AZ alatt kapod el, ha elkapod. Amikor már beteg vagy akkor nem fertőz a legtöbb.

Amúgy meg, mit húzódjak el? Nem egy légtérben tartózkodunk? Dehogynem.

2024. máj. 27. 07:27
 26/28 anonim ***** válasza:
80%

Én szeretek elhúzódni, akár én vagyok a beteg, akár a másik fél.

Eleve nem szeretem a szeretgetést, ápolgatást, babusgatást, felnőtt ember vagyok, hagyjanak pihenni és az nekem elég.

2024. máj. 28. 17:16
 27/28 anonim ***** válasza:
84%
Igen, olyankor a vendégszobában alszok, nem csak azért, hogy ne kapja el, hanem mert betegen sokat forgolódok, orrot fújok, köhögök stb... és emiatt ő sem tudna aludni. A két szoba elég messze van egymástól, nem hallja ezeket a zajokat. Alapból is külön fürdőszobánk van, az enyém a vendégszoba mellett, szóval emiatt is praktikus. Többször volt már, hogy csak az egyikünk kapott el valamit, a másik pedig megúszta.
2024. máj. 29. 10:23
 28/28 anonim ***** válasza:
100%
Én azért szoktam vigyázni magamra, hogy el ne kapjam a család többi tagjától a kórságot, mert akkor ki ápolja a betegeket, ha mindenki lerobban? Ha én voltam pl.influenzás, akkor távol tartottam a többieket, mert nem hiányzott, hogy az egész család lerobbanjon. Jó, ez régen volt, akkor még nem volt ételrendelés, arról valakinek gondoskodni kellett, hogy legyen mit enni a családnak.
2024. jún. 1. 11:18
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!