Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Betegség esetén elhúzódtok...

Betegség esetén elhúzódtok egymástól?

Figyelt kérdés
Mármint ami értelemszerűen fertőző, mert nekem ez szokatlan
máj. 26. 10:22
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
9 dettó nálunk is, csak mi mindig elkapjuk egymástól. A külön alvás meg túl van misztifikálva h az segít megelőzés, de nem oszt nem szoroz már akkora
máj. 26. 11:12
 12/28 anonim ***** válasza:
94%
Igen, de hiába, mire kijönnek a tünetek a páromom már engem is megfertőzött mindig. Mire ő jobban van, kidőlök én. De próbáljuk egymást nem visszafertőzni, mert a kapcsolatunk elején ezzel nem foglalkozva oda vissza passzoltuk a takonykórt :)
máj. 26. 11:16
 13/28 A kérdező kommentje:
12 akkor ti újra elkaptátok egymástól ugyanazt a taknyot? Ez érdekes igen. Igen nálunk is eltellik 2 nap mire a másikon is tünetek lesznek
máj. 26. 11:21
 14/28 anonim ***** válasza:
94%
13 sajnos igen, ezért nincs puszi, csók, meg minimális érintkezés, sok szellőztetés.
máj. 26. 11:38
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem érdekel, ugyan úgy megy tovább az élet. Az ember mindent osszefogdos az otthonában amúgy is. Én nem vagyok betegeskedő típus. Pár évente egy megfázás ami elkap.
máj. 26. 12:02
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
Én a covidot se kaptam el a férjemtől. Még nem tudtuk, hogy fertőzött. Meló miatt távol volt két hétig. Hazajött, összebújtunk, (baba is tervben volt). Aztán pár nap múlva hívtak, hogy pozitív lett a tesztje. Akkor még nem gyorsteszteket használtak. Pár hónappal később csináltattam egy vértesztet, és én még soha nem voltam covidos. Tehát még úgy se kaptam el, hogy tünetmentes lettem volna. De más betegségeket se szoktunk elkapni egymástól. A gyerekektől se
máj. 26. 13:22
 17/28 A kérdező kommentje:
16 a covidot mi ebből komolyan sem vettük, mert úgy voltunk annyira fertőző hogy a másik valamilyen formában úgyis elkapja, bármit is teszünk
máj. 26. 14:08
 18/28 anonim ***** válasza:
63%
Újra és újra előjön ez a kérdés. Én a hetessel értek egyet, mi a férjemmel így csináljuk. Nyilván főzünk a betegnek teát, levest, készítünk neki ételt, odakészítjük mondjuk a kanapé mellé a gyógyszert, zsepit, távirányítót stb., mi ezt értjük ápolás alatt. Viszont egyikőnk sem szereti ha ilyenkor ápolás címszóval abajgatnak minket, amikor betegek vagyunk, akkor aludni, de legalábbis nyugiban pihenni szeretünk. Éjjel meg - pont azért, mert szeretjük a másikat - nem akarjuk, hogy a mi köhögésünk, tüsszögésünk, harákolásunk stb. miatt ő se tudja kialudni magát + lehet innánk egy teát is még éjjel, vagy gyakran járunk wc-re, mert sok teát iszunk ilyenkor stb., úgyhogy a beteg fél kiköltözik a kanapéra. Párszor már megkaptam ezért a véleményért, hogy bunkók vagyunk a férjemmel és nem is szeretjük igazán egymást. :D
máj. 26. 15:47
 19/28 A kérdező kommentje:
18 teljesen jól csináljátok, ki így ki úgy. Mi szeretünk egymás mellett lenni amúgy ilyenkor is, mert akkor legalább ha kell neki vmi közelebb vagyok.
máj. 26. 16:03
 20/28 anonim ***** válasza:
60%

Ugyanaz mint 18-nál. Simán külön alszunk ilyenkor, mert a másik akkor kapja el tutira, ha nagyon elfáradt.

Sőt, a terhességeim első időszakában, amikor kb a levegőt is éjjel-nappal kihánytam és éppen nem a kórházban voltam infúzióra kötve, szintén külön aludtam. Nekem is jobb volt, nem volt útban senki, a férjem meg ki tudta pihenni magát rendesen.

Ettől függetlenül szeretjük egymást és törődünk a másikkal. De ha betegek vagyunk, akkor elbújunk, mint állat :D

máj. 26. 16:10
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!