Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit lehet reagálni, ha számon...

Mit lehet reagálni, ha számon kérnek, miért nem lehettek ott az esküvőn?

Figyelt kérdés

A kapcsolat amolyan "tessék-lássék" az apámmal + az ő részéről a családdal (nagyszülők, nagybácsi stb).

Apámat 3 éve nem is láttam, félévente, ha van valaki alkalom, felhív, de ennyi (régen sem nagyon keresett, általános iskolásként megkaptam, hogy "a telefon nekem is működik").

Nagyszüleimhez kb. 3-4 havonta elmegyek, de az is egy 30 perces látogatás, felszínes témákról beszélgetve. Utoljára karácsonykor voltam náluk, félórát.

De ők sem szoktak keresni, hívni a látogatások között, ezzel szemben az anyukám oldalán lévő nagyszüleimmel nagyon jó a kapcsolatom, a nagyim rendszeresen jár hozzánk Pestre is, megyünk színházba, kiállításokra.

Utána jegyzett el a párom, eredetileg jövő nyáron lett volna az esküvőnk, de én már a kezdeti fázisban annyira lelkes voltam, hogy mondtam, nincs az a pénz, hogy másfél évet várjunk, május 4-én összeházasodtunk.

Hétfőn értünk haza a nászútról, most próbálunk visszarázódni a mindennapokba, közben én tegnap a közösségi oldalakon is átírtam a nevemet, kikerültek az első közös képek. Ma már egy litánia várt üzenetben, hogy őket ezzel mennyire megsértettem, milyen gyerek vagyok én, hogy a saját apám se lehetett ott az esküvőn, én neki a kedvenc unokája voltak, hogy tehettem ezt meg velük is, hogy hozhattam őket ilyen helyzetbe, de ez kb. 800 karakterben leírva.

Utána elkezdett hívogatni, fél óra alatt 24 nem fogadott hívásom volt tőle (nem láttam, hogy keres).

Nekem ez kicsit ilyen műhiszti, semmi nem érdekelte őket velem kapcsolatban soha, semmiben sem támogattak, akár legyen szó anyagi támogatásról, akár érzelmiről. Fogalmuk sincs az életemről, a férjemet sem ismerik, azt sem tudták, hogy 2 éve együtt vagyunk.

Én ezzel nem szeretnék különösebbek foglalkozni, érthető az álláspontom?

máj. 22. 11:34
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
95%
Mi a kerdesed konkrétan? Az, hogy mit valaszolj? Apu, nagyi, mivel amúgy sem álltunk egymáshoz közel és alig tartottuk a kapcsolatot is, nekem egyértelmű volt, hogy nem hívlak még benneteket
máj. 22. 13:15
 22/33 anonim ***** válasza:
93%
Nálunk pontról pontra ugyanez volt kérdező! Soha nem foglalkoztak velem, a férjem sem érdekelt senkit, soha egy ballagáson, születésnapom ott nem voltak, fel nem hívtak, pedig meg voltak hívva, mégis ment a hiszti, mit illik, hogy illik. Én azóta egyikkel sem beszélek, amúgy sem volt soha szoros a kapcsolat (nem miattam), engem olyanok ne alázzanak, akik le sem tojnak. Ezt javaslom nektek is.
máj. 22. 13:32
 23/33 anonim ***** válasza:
10%

"Én ezzel nem szeretnék különösebbek foglalkozni, érthető az álláspontom?"

Értjük, de ha te ennyire eltökélt vagy, akkor mi a puffogásod oka? 😅 Most igazolát, megerősítést vársz a döntésed tekintetében? Ez már így alakult, kár a gőzért.

máj. 22. 13:49
 24/33 anonim ***** válasza:
10%

Utána jegyzett el a párom

Mi után? Wordben írtad a mesét, és elfelejtetted átmásolni a felét? :D

máj. 22. 13:58
 25/33 anonim ***** válasza:
0%
Érthető az álláspontod. De most az lenne a legjobb ha gyorsan teherbe esnél, és szülnél egy pár gyereket. És a gyerekek keresztelőjéről is csak utólag posztolnál a facebookon.
máj. 22. 14:06
 26/33 anonim ***** válasza:
94%

Nekem furcsa amikor van egy “csaladi kapcsolat”, evek ota nem beszelnek egymassal, vagy csak kopkodnek, tehat oszinte, szereteten alapulo kapcsolat nincsen. Majd jon egy eskuvo/es vagy gyerek, es a reg eltunt rokon elobukkan, veri a tamtamot es koveteli a jussat. Miert?

Aki pedig nem hazasodik es/vagy nem akar gyereket, arra szarnak ra, mert unalmas elete van, ellenben az eskuvore el lehet menni jopofizni, az ujszulottel szinten lehet jopofizni plusz belepofazni a gyereknevelesbe. Krva erdekes ez szamomra. Ha en ilyen semmilyen kapcsolatban lennek valakivel, nem akarnek se az eskuvojen reszt venni, se odadugni az orrom gyereknezobe.

máj. 22. 15:39
 27/33 anonim ***** válasza:
0%
lehúztátok a 24-es válaszom, de lám, csak nekem lett igazam, kivágták a kérdezőt... Kíváncsi lennék, milyen másik kérdése miatt :D
máj. 22. 15:55
 28/33 anonim ***** válasza:
57%
nekem ott lett gyanus mikor egyetem ės tandij stb .
máj. 22. 16:20
 29/33 anonim ***** válasza:
5%
Amikor 4 éves voltál, és elváltak a szüleid, valamikor megkérdezted anyukádat,(vagy az édesapádat), hogy ez hogy történt? Lehet hogy az apukád nem is akart elválni? Ezek azért fontos kérdések, és beszélgetések lettek volna. Persze, semmi közöm hozzá, csak mindenki a saját igazát szereti vissza hallani.
máj. 22. 16:51
 30/33 anonim ***** válasza:
34%
Kérdező, majd ha önállóan el tudod dönteni, hogy akartok házasodni, majd akkor lépjétek meg... Addig ne... Egyébként ilyen családnak fizetné a faxom a kajánát lagzi címszó alatt....
máj. 22. 21:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!