Normális ebben a korban az anyai ösztön?
Nekem 14 éves korom óta az a legnagyobb álmom, hogy anya legyek. Tudom, egy gyereknek nem kell gyerek, és most 19 évesen sem tervezek szülni, mert nincs mire, nincs kinek - de az érzés ott van öt éve.
Tehát abszolút nem korfüggő.
nekem már évek óta az az álmom h anya legyek... és mostanában egyre erősebb bennem ez az érzés, pedig még fiatal vagyok hozzá :( de engem nem érdekel a karrier, úgy érzem, hogy én az anyaságban tudnék kiteljesedni... szerintem vagyunk ezzel így, csak sajnos (?) kevesen.
18/L
Én is 20éves vagyok és igy vagyok ezzel.Mindig nagyon szerettem a gyerekeket.Ráadásul most csecsemő és gyereknevelő felsőfokú szakképzésre járok,és egész álló nap kisgyerekekről tanulok.Azóta még elviselhetetlenebb az érzés.
Két éve járunk a barátommal,múltkor épp arról kezdtem el neki beszélni,hogy milyen nevet szeretnék majd adni a babámnak.Erre igencsak felakadtak a szemei,és ijedten nézett,hogy hova sietek,meg ugye nem akarok még gyereket,mikor 20évesek vagyunk és tanulunk :D
Mondtam,hogy persze méég nem,de álmodozni,meg gondolkozni lehet róla.
Mert már tényleg úgy érzem ,hogy készen állok rá lelkileg.
Csak ugye még anyagilag nem,meg stb...
De tényleg ha belegondolok a régi világba már teljesen természetes volt,hogy egy 20éves nő már anya volt,gyermeket nevelt,férje volt.
Manapság meg már azt sugallják az emberbe,ha az a normális,hogy 20évesen éli magát és minden buliba ottvan stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!