Mit tennél, ha a gyereked/unokád/unokahúgod/unokaöcséd/stb. azt mondaná el neked, hogy a te párod/élettársad/házastársad molesztálta/szexuális dolgokra kényszerítette gyerekként/tiniként?
Mivel a családban volt olyan, hogy meggyanúsítottak ártatlanul valakit, alaposan kivizsgálnám a dolgot. Öcsikém drága volt barinője szerint apám zaklatta meg sikamlós megjegyzéseket tett neki. Ezt messengeren írta le nekem, amikor nem voltam ott. Dátumokkal, hogy mikor és mit mondott.
Haverskac azt felejtette el, hogy én éppen az őt állítólag zaklató faterommal voltam a mamámnál. A másik eset a finoman szólva sem őszinte szavakkal kommunikáló unokatesóm volt, aki a férjemet gyanúsította azzal, hogy fogdosta az egyik családi bulin. Namost mivel a férjem egész végig mellettem meg a kisbabánk mellett volt, nem fogdoshatott senkit. Pláne nem egy ilyen nagypofájú kislányt, aki amúgy minden pasira rámászik. Kiderült, hogy az indok az volt, hogy írt a férjemnek valami elég gusztustalan felajánljkozást, de ezt a férjem el sem olvasta, hanem törölte, mert nem tudta ki volt az (engedélykéréseket ha nem ismeri az illetőt mindig törli). A kisasszony begorombult és elkezdte ezt a baromságot terjeszteni.
Megmondom őszintén, hogy nem hiszek csak úgy csípőből senkinek. Rengetegen jöttek már hozzám barátok is mindenféle gondokkal, aminek a nagy részéről kiderült, hogy túldimenzionálás vagy félreértés. Itt most nem arról beszélek, hogy tényleg fogdosós a nagypapa és legyintek rá. A fiam pl élből megmondja, ha kellemetlen neki az érintés, nem ad parancsra puszit, nem ül senki ölébe ha nem bízik benne és pontosan tudja, hogy vannak testrészei, amikhez senki nem nyúlhat az engedélye nélkül. S ha mégis, azt el is mondja, ahogyan elmondta, hogy a bölcsiben a doktor néni megnézte a kukacát, pedig ő nem akarta (begyulladt neki és amíg odaértem munkából gyorsan orvost hívtak, hátha nagy a baj).
Kb nyolc éves lehettem, mikor egy biológus ebihalakat mutatni hívott be a laborjába. Aztán elkezdett simogatni, és mondogatta: "kis feleségem"... stb. stb. Ki tudtam menekülni.
Elmondtam édesapámnak, aki azonnal hitt nekem, úgy megverte a biológust, mint szódás a lovát, és elzavarta jó messzire. Nem is láttuk azóta.
Aztán kiderült, hogy a testvéremmel is ezt tette, ő is elmenekült, de csak nevetett rajta.
55.: Naiv gondolkodásra vall, amit írtál. Persze, az elkövető majd be is fogja ismerni...
Nem véletlen, hogy az igazságszolgáltatás alkalmazza súlyos bűneseteknél a poligráfot. Az se, hogy csak bizonyíték megléte esetén ítélhetnek el valakit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!