Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyukám év eleje óta a sulimba...

Anyukám év eleje óta a sulimba tanít(2 éve járok oda). A probléma, hogy tipik szigorú és unalmas matek tanár, ráadásul szinte semmi hangja, mindenkinek rossz jegyei vannak nála, szóval el lehet képzelni, nyilván nem túl népszerű. ?

Figyelt kérdés
Ráadásul az évfolyamtársaim is tanítja, akikkel pl közös óráim is vannak. Tudom eléggé túltolom ezt a dolgot, de nagyon zavar, hogy folyton ki vagyok beszélve emiatt, vagy beszólogatnak, meg azt hallom hogy folyamatosan szidják, hogy mennyire szar tanár(és az a baj a helyükben én is így lennék vele) aztán csak zavartan néznek ha észreveszik hogy hallottam(vagy nem érdekli őket). Nagyon frusztrál, főleg hogy tavaly nem voltak ilyen gondjaim, de nem tudom mit tudnék tenni. Az a baj, hogy többször beszéltem már vele erről, de nem érdekli. Még általánosba volt több év mikor szintén ugyanabban a suliban volt, és akkor is volt cikizés, meg pl folyton figyelt az udvaron, vagy random odajött hozzám, de bár tudja, hogy ez mennyire zavart más akkor is, nem érdekelte amikor a sulimba jött, hogy lehetne más munkahely választása. Mit tegyek?

#tanárszülő
máj. 10. 19:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
86%

10-es, meséljek róla, mostohaanyám milyen szar tanár?

Elég sokat tudnék és tudod, amikor az egész középsuli utálja, ott talán nem a 150 diákkal van probléma, hanem azzal az egy emberrel.

"Szigorú" - értsd: passzív-agresszív, kiabál, de tanítani azt nem tud.

Persze, mindenkinek úgy adja elő, hogy a diák a hülye, csak sajnos az a baj, hogy rengeteg tanárhoz hasonlóan neki is messzire kerülnie kellene az iskolát, mert nem jó a munkájában.

És a szigor nem azt jelenti, hogy a gyerek elájul óra előtt, mert annyira fél a tanártól vagy hogy mivel alázza meg.

máj. 11. 08:20
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

10es, elég sok sz@r tanár van az oktatási rendszerben 😅

Kérdező, vagy ne foglalkozz a társaiddal, végülis igazuk van szerinted is. Ha ilyet hallanék, max forgatnám a szemem és azt mondanám "ne is mond", de többet persze nem. Te azért gondolom szereted anyádat, de a tények magas dolgok. Vagy maradsz, vagy átmész más suliba.

máj. 11. 11:45
 13/15 anonim ***** válasza:
0%

Apukád nem tud segíteni?

Vagy ha van, esetleg az iskolapszichológus is beszélhetne vele.

máj. 11. 22:32
 14/15 anonim ***** válasza:
Úgy mégis miből gondoljátok, hogy a kérdező másik iskolába akar átmenni?
máj. 11. 22:46
 15/15 anonim ***** válasza:

"Nem az anyád rossz tanár, hanem a társaid hülyék a matekhoz."

Nyílván. Érdekes, nálunk is volt egy matek tanárnő, akinél egy csomóan megbuktak, rossz jegyeket kaptak. Minden dolgozat kiosztásnál megálazta az egész osztály előtt, akiket csak lehetett. Szerencsére 2 éven belül eltakarodott nyugdíjba a szatyor. Az új tanárnőnél sokat javult az átlag. Mert ő tudott is tanítani, nemcsak szemétkedni. Nála nem az volt a matek óra, hogy a tankönyvből kidiktáltatja a füzetbe a definíciókat, majd dolgozatnál olyanokat kérdez, amihez köze nem voltak az órai példáknak. A fiatalabb, új tanárnő rengeteg gyakorlati példán keresztül értette meg a tananyagot.

júl. 30. 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!