Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A lányom barátja nemrég...

A lányom barátja nemrég vásárolt egy élő kígyót. A pünkösdi hétvégét nálunk töltik és magukkal akarják hozni! Mit reagálnál erre?

Figyelt kérdés

2024. máj. 5. 17:37
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen esetben a vendégnek kell belátnia, hogy az ő lelkesedése nem egyenlő azzal, hogy mindent lehet. Egy cuki kiskutyát se engedek be a házamba, ha fóbiám van bármi miatt. És győzködni sem illik, hogy azért cdak próbáljam meg, mert muszáj látnom, milyen édes. A saját otthonában annyi kígyót tart, amennyit akar, de hozzám nem hoz egyet sem. A teljes terráriumot költöztetné vagy hogy gondolta? Na meg sétáltatni, kéretlenül mutogatni... Azért legyen reálisabb. Egy perzsa macska általában szép, egy csúszómászó már nagyon is megosztó fogadtatást kap és ezt el kell tudni fogadnia.

Neked pedig nem kéne meghajolnod az érzései miatt, ha a frász kiráz tőle. Felnőtt ember nem sértődik meg ezen. Mondd meg őszintén, hogy a srácot bírod, de a hüllő marad otthon, maximum videó formájában hozza el, azt is a férjednek.

2024. máj. 6. 06:37
 22/32 anonim ***** válasza:
96%

Már nem azért, de aki kígyót vásárol, az tudja, hogy NEM viszi csak úgy ide-oda, mert megölheti vele az állatot.

Szóval jobbat találj ki.

2024. máj. 6. 11:17
 23/32 anonim ***** válasza:
100%
Itt látható egy nyuszifülekkel, szerintem nagyon vicces: [link]
2024. máj. 6. 11:22
 24/32 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nincs bajom a kígyókkal, de ha ez így igaz akkor a gazdája nagyon hülye. Ahogy írták is, a kígyót nem szabad sétáltatni. Az állatnak az a legjobb ha szépen otthon békén van hagyva. Nem értem minek kígyót vesz aki így turnézni akar vele, baromria nem alkalmas rá.
2024. máj. 6. 13:52
 25/32 anonim ***** válasza:
54%
"Lányom, ti jöhettek, de kérjetek meg mást a kígyó gondozásra, amíg itt vagytok, mert amint meglátom nálatok, be nem engedlek a lakásba!"
2024. máj. 6. 17:03
 26/32 anonim ***** válasza:
6-os: Baxki, ezen nagyot nyerítettem :DDDD
2024. máj. 6. 17:04
 27/32 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok benne biztos hogy az állatnak jót tesz a stressz amivel a hurcolása jár, emiatt próbálnám lebeszélni őket.

De amúgy imádom a kígyókat, ezzel nem lenne baj :D

2024. máj. 8. 14:18
 28/32 anonim ***** válasza:
25-ös válaszolónak: még megkérni sem kell senkit. A kígyók tökéletesen elvannak napokig magukban. Úgy kell időzíteni az etetést, hogy elötte kapjon enni. Nem igényel napi gondozást, mint egy kutya. Ha evett, bevan állítva a terráriumban a hő neki, a pára meg ami kell (nem tudom milyen kígyó, milyen igényekkel) simán elvan napokig. Nem kell napi szinten etetni, a kígyók ritkán esznek, sokáig emésztenek. Ráadásul etetés után nagyon piszkálni sem szabad, pláne utaztatni (kihányhatja a stresztől, ha nincs szerencséje akár baja is lehet ebből). Megkapja az egér adagját és onnantól elvan. A társaságot sem igényli 🤷🏼‍♀️ magányos állat. Nem olyan, mint a kutya, hogy folyamatosan igényli a foglalkozást és a társaságot. Kézhez szokik, de tökéletesen érzi magát akkor is, ha napokig sebkit sem lát.
2024. máj. 9. 10:06
 29/32 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy a vőjelölt nem nagyon érti ezeket a dolgokat, ölebként kezeli a kígyót. Pl.pont tegnap beszéltem vidóhívásban a lányom, és a vőjelölt mutatta, hogy vett labdát a kígyónak. Meg akarja tanítani, hogy csússzon a ladba után.
2024. máj. 9. 10:16
 30/32 anonim válasza:
100%
Egyáltalán a büszke férjjelölt megkérdezett téged, hogy félsz-e, nem undorodsz-e a kígyójától? Csak mert az emberek 90%-a tart tőle. Ha ez nála nem számít és nem törődik másokkal, nem tudom, mennyire fog törődni a jövendőbelijével, ha eloszlik a rózsaszín köd.
2024. máj. 12. 11:47
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!