Félek elmondani a férjemnek a terhességet? Meddig várnátok így?
Nem terveztünk még babát, 2-3 év múlva lett volna aktuális (együtt sem éltünk rendesen; hol nála voltunk, hol nálam, én most fogok majd államvizsgázni).
De terhes lettem még tavaly novemberben, igazából a pozitív teszttől kezdve felhőtlen volt a boldogságunk. Neveket kerestünk, házakat néztünk, megkérte a kezem (azóta már házasok vagyunk). Vásároltunk pár babaholmit, beleástuk magunkat a babagondozásba, hogy milyen lesz majd kisbabával az életünk.
3 hét múlva viszont elvetéltem a semmiből... Nehéz időszak volt, kb. mintha a fellegekből a pokolba kerültem volna, fogalmam sem volt, mit csináltam/csináltunk rosszul. Akkor megbeszéltük, hogy nem kezdem el újra szedni a fogamzásgátlót, de nem is görcsölünk rá a babatémára, ha sikerül, siker, ha nem, akkor nem.
Közben csinálgatom a vizsgáimat, a házunk is lassan be lesz fejezve, szóval elfoglaltam magam, próbáltam elterelni a gondolataimat, hogy ne azon gondolkozzak, most hány hetes terhes lennék éppen, látszódna-e már a hasam, mekkora lenne most a baba.
Csütörtök óta tudom, hogy újra babát várok, de képtelen vagyok beszélni erről bárkinek, mert félek, hogy mi van, ha újra gond lesz, ha megint elvetélek? A férjemnek is félek elmondani, mert nem akarom, hogy csalódás érje, hogy újra beleélje magát, lelkesedjen, aztán kiderüljön, téves riasztás volt az egész.
28.
Ezeket a baromságokat honnan veszed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!