Félek elmondani a férjemnek a terhességet? Meddig várnátok így?
Nem terveztünk még babát, 2-3 év múlva lett volna aktuális (együtt sem éltünk rendesen; hol nála voltunk, hol nálam, én most fogok majd államvizsgázni).
De terhes lettem még tavaly novemberben, igazából a pozitív teszttől kezdve felhőtlen volt a boldogságunk. Neveket kerestünk, házakat néztünk, megkérte a kezem (azóta már házasok vagyunk). Vásároltunk pár babaholmit, beleástuk magunkat a babagondozásba, hogy milyen lesz majd kisbabával az életünk.
3 hét múlva viszont elvetéltem a semmiből... Nehéz időszak volt, kb. mintha a fellegekből a pokolba kerültem volna, fogalmam sem volt, mit csináltam/csináltunk rosszul. Akkor megbeszéltük, hogy nem kezdem el újra szedni a fogamzásgátlót, de nem is görcsölünk rá a babatémára, ha sikerül, siker, ha nem, akkor nem.
Közben csinálgatom a vizsgáimat, a házunk is lassan be lesz fejezve, szóval elfoglaltam magam, próbáltam elterelni a gondolataimat, hogy ne azon gondolkozzak, most hány hetes terhes lennék éppen, látszódna-e már a hasam, mekkora lenne most a baba.
Csütörtök óta tudom, hogy újra babát várok, de képtelen vagyok beszélni erről bárkinek, mert félek, hogy mi van, ha újra gond lesz, ha megint elvetélek? A férjemnek is félek elmondani, mert nem akarom, hogy csalódás érje, hogy újra beleélje magát, lelkesedjen, aztán kiderüljön, téves riasztás volt az egész.
14.
Jó aljas vagy...
Zsírdisznó anyósom is ezt mondta a vetélésem után, mert hasonló paramétereim voltak, mint a kérdezőnek.
Egy percig sem zavarta, hogy világ életemben vékony, de popsis, cicis, nőies voltam, tökéletes menstruációval.
Leszámítva az valódi anorexiások/éhezők nőgyógyászati problémáit, rettenetesen ostoba vagy és hülyeségeket írkálsz.
Amúgy tudtad, hogy a kövéreknek sokkal jobban megborult a hormonrendszerük?
19.
Pontosan! Nem az az oka.
Sajnos nekem is az első vetéléssel végződött, féreg anyós szerint is a "gebeség" miatt.
Azután szültem 4 és 4.5 kilós fiukat, időre.
Nem okoz, csak viccesnek érezte magát.
Ahogy azt sem gondolhatta komolyan, hogy majd a 34. hétig titkolom a terhességem a férjem előtt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!