Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A párom unokatestvére elég...

A párom unokatestvére elég félreérthető sms-t küldött. Tennétek valamit vagy hagynátok annyiban?

Figyelt kérdés

A srác (22) kicsit zizis, de amúgy szeretjük, azon kívül, hogy olyan mintha a Marsról érkezett volna rendes. Hogy nem ezen a világon van az mindenen látszik amihez hozzáfog, hozzászól, elkezd...bármi. Gyakran járunk össze igaz csak távoli unokatestvérek, de na...

Egyik este küldött egy sms-t nekem, hogy "úgy érzi én jelentem neki a téli hajnal első napsugarát ". Hát...ezen kicsit ledöbbentem, ugyanakkor nagyon jót derültem ezen az egészen, meg a párom is.

Köztünk sosem volt és nem is lesz semmi...

Ezt hagyjam ennyiben, vagy kérdezzem meg, hogy ez meg mi volt? Te mit tennél?

2010. okt. 27. 21:18
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Meg is köszönheted az smst, de szerintem jobb lenne, ha azt mondanád: Nagyon romantikus volt az sms, amit félreküldtél xy napon :D
2010. okt. 28. 16:14
 22/23 anonim ***** válasza:

Ha tudsz ajánlani egy pszichiátert kérdező,akkor ismered a járást,tehát már voltál pszichiáternél,vagy a párod.Most lebuktál.

Hiába,megmondtam hogy pszichiátriai esetek vagytok.

2010. okt. 29. 07:45
 23/23 A kérdező kommentje:

a szakmámból kifolyólag tudok ajánlani pszichiátert, nem mert oda járok:D de mindegy az ügy megoldódott...

állítólag részegen küldte az sms-t és nem is ő költötte...

lényegtelen jót szórakoztunk egy este ezen, senki nem érezte rosszul magát:D kár túldramatizálni

2010. nov. 2. 22:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!