A párom unokatestvére elég félreérthető sms-t küldött. Tennétek valamit vagy hagynátok annyiban?
A srác (22) kicsit zizis, de amúgy szeretjük, azon kívül, hogy olyan mintha a Marsról érkezett volna rendes. Hogy nem ezen a világon van az mindenen látszik amihez hozzáfog, hozzászól, elkezd...bármi. Gyakran járunk össze igaz csak távoli unokatestvérek, de na...
Egyik este küldött egy sms-t nekem, hogy "úgy érzi én jelentem neki a téli hajnal első napsugarát ". Hát...ezen kicsit ledöbbentem, ugyanakkor nagyon jót derültem ezen az egészen, meg a párom is.
Köztünk sosem volt és nem is lesz semmi...
Ezt hagyjam ennyiben, vagy kérdezzem meg, hogy ez meg mi volt? Te mit tennél?
Ha tudsz ajánlani egy pszichiátert kérdező,akkor ismered a járást,tehát már voltál pszichiáternél,vagy a párod.Most lebuktál.
Hiába,megmondtam hogy pszichiátriai esetek vagytok.
a szakmámból kifolyólag tudok ajánlani pszichiátert, nem mert oda járok:D de mindegy az ügy megoldódott...
állítólag részegen küldte az sms-t és nem is ő költötte...
lényegtelen jót szórakoztunk egy este ezen, senki nem érezte rosszul magát:D kár túldramatizálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!