A párom unokatestvére elég félreérthető sms-t küldött. Tennétek valamit vagy hagynátok annyiban?
A srác (22) kicsit zizis, de amúgy szeretjük, azon kívül, hogy olyan mintha a Marsról érkezett volna rendes. Hogy nem ezen a világon van az mindenen látszik amihez hozzáfog, hozzászól, elkezd...bármi. Gyakran járunk össze igaz csak távoli unokatestvérek, de na...
Egyik este küldött egy sms-t nekem, hogy "úgy érzi én jelentem neki a téli hajnal első napsugarát ". Hát...ezen kicsit ledöbbentem, ugyanakkor nagyon jót derültem ezen az egészen, meg a párom is.
Köztünk sosem volt és nem is lesz semmi...
Ezt hagyjam ennyiben, vagy kérdezzem meg, hogy ez meg mi volt? Te mit tennél?
Benned van a kisördög,nem hagyod annyiba.Tehát gúnyolódni,és jót nevetni akarsz a srácon a férjeddel,de ugyanakkor a híúságod se hagy nyugodni.
Hirtelen nem tudom eldönteni melyik szempontból vagy szánalmasabb,gúnyolódni egy rokonon,vagy izgalomba jönni egy sms-től.Ha esetleg kapsz tőle egy csokor virágot,nehogy kiugorj a bőrődből te szegény elhanyagolt nőszemély.A férjedtől biztos nem kapsz ilyen bókokat,vele csak röhögni lehet egy üveg sör mellett.
Ó,most látom hogy már személyesen akarsz rákérdezni.Felgöngyölíted az ügyet,kisajtolod a srácból a zavartságot,a kövér,közönséges,pökkhendi hiúságod kedvéért.
Kedves Moslékos vödör! Találó a neved.
"Hirtelen nem tudom eldönteni melyik szempontból vagy szánalmasabb,gúnyolódni egy rokonon,vagy izgalomba jönni egy sms-től.Ha esetleg kapsz tőle egy csokor virágot,nehogy kiugorj a bőrődből te szegény elhanyagolt nőszemély.A férjedtől biztos nem kapsz ilyen bókokat,vele csak röhögni lehet egy üveg sör mellett. "
Először is nincsen okod le szánalmasozni engem, másodszor meg nem vagyok elhagyagolt:D Szeretne kb minden nő ennyire elhanyagolt lenni kb :D na de mindegy én ezen nem vitatkozom.
A párom meg még nem a férjem. DE az a másik ember aki ilyent ír egyszer gondolkodjon utána írjon. Pláne mert a párom az unokatestvére...
Nem akarom kigúnyolni és kinevetni szóval nem kell átesni a ló másik oldalára...csupán derültünk ezen az egészen, mert a srác egész életünkben a barátunk volt, most meg jön egy ilyen sms-el..folyatása is volt az sms-nek ez csak egy részlete...
A másik meg, a páromat ne pocskondiázd légyszíves, mert ha valakire rá számíthatok az életben, komoly, emellett lehet lazulni is vele, nem egy sör mellett böfögünk esténként...szóval ha lehet ne magadból indulj ki...
Azt meg amit írsz vállald fel...nem beszélve arról, hogy mi nem csinálunk ebből problémát, sőt...csupán viccesen majd rákérdek ha találkozunk. Ennyi...Én is emberből vagyok...
22:o9
Biztosan jó kérdésre válaszoltál? :D
ne haragudj de az a szánalmas ahogyan, amilyen hangnembe válaszolsz...
Nem értem a páromnak mi köze van ehhez. Ő egy csodálatos férfi...annyi szeretettel amennyit elképzelni se tudsz...de nehogy már előletek kellene védenem...röhely...
Szóval gondolom magatokra ismertetek a saját életetek köszönt vissza a történetből...
A másik: nem tudom miért indulnék be egy ilyen sms-től...Nekem erre nincs szükségem.
A kérdésem csupán arra vonatkozott, hogy megtudjam van-e valami a háttérben...igen azért érdekel, hogy van-e valami, hogy később ebből ne legyen félreértés...
Amúgy nem hinném, hogy normális valakinek ilyen sms-t küldeni tele célzásokkal valakinek aki komoly kapcsolatban él...
Nem nevetem ki és nem gúnyolódok rajta, pusztán elmosolyodtam mert azért nem gondoltam ezt róla...
Ne haragudj de Neked se a lábaddal van a baj...
Finomított változat:
Hirtelen nem tudom eldönteni melyik szempontból szánalmasabb,gúnyolódni egy rokonon,vagy izgalomba jönni egy sms-től.
Extra finomított változat:
Hirtelen nem tudom eldönteni melyik erősebb benned,gúnyolódni egy rokonon,vagy izgalomba jönni egy sms-től.
Ha a nevem negatív hullámokat kelt benned,akkor a disznóhúst se edd meg,se sütve,se rántva.A zsírt is felejtsd el.Húsvétkor is csak tojást egyél tormával.Bizony,mikor bemész a henteshez,az oldalas és a karaj nem varázsütésre kerül oda,mint a terülj,terülj asztalkám.Ha én nem lennék,egész életedben ehetnéd a tyúk húslevest,rántott csirkecombbal.
:D tudok ajánlani egy jó pszichiátert ha érdekel.
szerintem ne más pocskondiázásával töltsd az estédet/napodat, hanem kezeltesd ki magad:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!