A párom unokatestvére elég félreérthető sms-t küldött. Tennétek valamit vagy hagynátok annyiban?
A srác (22) kicsit zizis, de amúgy szeretjük, azon kívül, hogy olyan mintha a Marsról érkezett volna rendes. Hogy nem ezen a világon van az mindenen látszik amihez hozzáfog, hozzászól, elkezd...bármi. Gyakran járunk össze igaz csak távoli unokatestvérek, de na...
Egyik este küldött egy sms-t nekem, hogy "úgy érzi én jelentem neki a téli hajnal első napsugarát ". Hát...ezen kicsit ledöbbentem, ugyanakkor nagyon jót derültem ezen az egészen, meg a párom is.
Köztünk sosem volt és nem is lesz semmi...
Ezt hagyjam ennyiben, vagy kérdezzem meg, hogy ez meg mi volt? Te mit tennél?
Visszaírnám neki, hogy köszi. Semmi többet.
Szerintem ne kérdezgesd, rá fog jönni, hogy ez nem így megy.
én megköszönném:)
tök aranyos, szerintem nyugi csak szeretetből szeret.
ha meg szegény tényleg zizis akkor azt szeretné ha foglalkoznának vele
NEm volt egységem hogy felhívjam, de azt hiszem ha hétvégén találkozunk teszek egy célzást...ez azért kicsit gyerekes...
gyakran kér tőlem segítséget, de sose gondoltam volna, hogy esetleg kicsit is másképp néz rám.
Egyáltalán nem tudom komolyan venni:D mondjuk, nem is akarom
Lehet,hogy tényleg be volt szívva!!! Télen,hajnalban napsugár????? Hát én ezen marhajót röhögtem,köszi hogy leírtad!
25/N
:D:P köszi válaszaitokat:) megkérdem már csak azért is hogy derüljünk ezen is később. kíváncsi vagyok azért mit válaszol...
de amúgy lehet, hogy piásan írta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!