Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Esküvős kérdés, mi a véleménye...

Esküvős kérdés, mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Még csak tervezzük az esküvőt, nincs semmi konkrétum, nem is tud róla senki. Viszont van egy dátum, amit nagyon el tudnék képzelni. Oka van, hogy miért gondoltam arra, nem véletlenszerű dátum.

Na de a párom tesója kitalálta a pasijával, hogy így fél év kapcsolat után összeházasodnak. Félreértés ne essék, ő dolguk, csak azért írtam, mert senki nem számított rá, hogy ilyen hamar. És pont egy héttel az általam tervezett dátum előtt lesz az esküvőjük. 🙁

Igaz teljesen más jellegű lesz a kettő, ők nagy lagzit szerveznek, mi csak egy vacsorát szeretnénk a legszűkebb családdal. De akkor is...

Nagyon nagy bunkóság lenne utánuk egy héttel megtartani?

ápr. 25. 11:05
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
51%

TI senkinek nem mondtátok el, ők igen, szóval, mit problémázol? Talán nem szerveznék arra a napra, ha ti felesleges titkolózás helyett már közöltétek volna.

Tudom, most azt várod, értsünk veled egyet, milyen gáz a másik páros, de nincs igazad.

Megvan a dátum? Igen, remek, lehet bejelenteni, nem pedig magadban puffogni, amiért ők is épp kb akkorra időzítették. Ez van, majd kerestek más dátumot.

ápr. 26. 08:18
 42/48 anonim ***** válasza:
54%

Jézusom, 25-ös skizókám, már ezt a kérdést is megtaláltad? Az utóbbi napokban nem látok itt olyan kérdést, amit nem offolsz szét valami általat gondolt nettó bromság miatt...

Értem én, hogy azt hiszed, minden kérdező és mindegyik válaszoló az, aki anno tönkretett, vagy mi a franc a nyűgöd pontosan, de nem gondolod, hogy illene elmenned pszichiátriára? Mert ez már egészen beteges, amit művelsz. Vitázol oldalakon át olyanokkal, akiket nem is ismersz, csak azt hiszed, hogy ismered, aztán hazugnak állítod be.

ápr. 26. 08:23
 43/48 anonim ***** válasza:
Szerintem ennyire közel nem jó ötlet. Egyébként meg nem a dátum a fontos hanem az esemény. Ne ragaszkodj ennyire hozzá nem az határozza meg a házasságotokat.
ápr. 26. 19:59
 44/48 anonim ***** válasza:
De várjatok, kérdező azt sem mondta, miért találta ki azt a dátumot. Első randi? Első csók? Először kapott virágot? Aznap halt meg az apukája? másnap fog ovulálni? Nem tudjuk. :D Csak azt, hogy nem szóltak senkinek, és megsértődik, hogy más rászervezett.
ápr. 26. 20:10
 45/48 anonim ***** válasza:
44 szerintem mindegy ...akkpr sem szabad görcsösen ragaszkodni hozzá, nem ér annyit. Hát igen, ha nem mondták senkinek ez van.
ápr. 26. 20:23
 46/48 anonim ***** válasza:
#45 Nyilván. Mondjuk én fenntartom, hogy aki a gyakorin ilyen kérdést tesz fel, annak nem lenne szabad házasodnia.
ápr. 26. 20:25
 47/48 anonim ***** válasza:

Szerintem magatokkal toltok ki, ha megtartjátok egy héttel az övék után a saját esküvőtöket. Én is azt gondolom, hogy csak nyűg lesz és hasonlítgatás, nekem ez nem hiányozna. Legalább 1-2-3 hónapot hagynék a két esemény között.

Mellesleg, ha bejelentitek, hogy rászervezitek az ő esküvőjükre a tiéteket, az pont visszásan fog lecsapódni teljesen jogosan. Sosem fogod tudni megmagyarázni senkinek, hogy miért pont akkor és hogy ti már előbb kigondoltátok. :)

Mellesleg én azt mondom olyan mindegy a dátum. Nekünk pl. halasztani kellett a covid miatt anno. Ritka sz*r érzés volt. A tavaszi esküvőnkből nyár végi lett. És nyár végén is ott tartottunk, hogy a miénket még éppen meg lehetett tartani, a két héttel későbbieket már nem, szóval nagyon izgultunk, hogy megint halasztás lesz. Azon a ponton már úgy voltunk vele, hogy annnnyira mindegy az a dátum...

ápr. 27. 10:11
 48/48 anonim ***** válasza:
#47 Egy barátoméktól megkaptam covid előtt a meghívót. Covid miatt elhalasztották. Sokat harcoltak azért, hogy a foglalót visszakapják, aztán még covid közben bementek a városházára, azóta sem volt lagzi, nem is lesz. Nem látom rajtuk, hogy annyira mellbevágta volna őket a dolog, csak a pénzügyek miatt voltak stresszesek egy darabig, amikor ők is meg a helyszín is a kormányrendeletekre mutogattak, hogy kinek miért kéne/nem kéne fizetnie.
ápr. 27. 12:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!