Esküvős kérdés, mi a véleményetek?
Még csak tervezzük az esküvőt, nincs semmi konkrétum, nem is tud róla senki. Viszont van egy dátum, amit nagyon el tudnék képzelni. Oka van, hogy miért gondoltam arra, nem véletlenszerű dátum.
Na de a párom tesója kitalálta a pasijával, hogy így fél év kapcsolat után összeházasodnak. Félreértés ne essék, ő dolguk, csak azért írtam, mert senki nem számított rá, hogy ilyen hamar. És pont egy héttel az általam tervezett dátum előtt lesz az esküvőjük. 🙁
Igaz teljesen más jellegű lesz a kettő, ők nagy lagzit szerveznek, mi csak egy vacsorát szeretnénk a legszűkebb családdal. De akkor is...
Nagyon nagy bunkóság lenne utánuk egy héttel megtartani?
Hat bunkosag nem, max. rettento bosszanto, hogy a kiscsaj beelozott. A tudat irritalo.
En elhalasztanam. Praktikus okok miatt, amiket mar irtak. Tul rovid ido telik el a ket eskuvo kozott, nincs idejuk kipihenni a vendeknek, nem lesz akkora esemeny, es hat ugye az anyaiak. Nem valoszinu, hogy van keretuk a vendegeknek, mert ures kezzel nyilvan senki nem fog megjelenni.
Kerdezo. En teljesen megertelek es nagyon nagyon sajnalom a helyzetet, amibe keveredtel. En utalnam a csajt utana. Akar tudott a tervedrol, akar nem.
Köszi mindenkinek aki normálisan válaszolt, sajnos ezt a kérdést is sikerült szétoffolni a hülyéknek.
Egyébként nem utálom a lányt egyáltalán, irigy se vagyok, remélem boldogok lesznek. Csak kicsit rosszul esett, hogy pont ilyen dátumot sikerült választaniuk, de nyilván nem ők tehetnek róla, hogy nekem volt vegy elképzelésem.
Valahol érzem én is, hogy nem lenne szerencsés, valószínűleg más dátumot fogunk választani, egy évet biztos nem várunk.
Egyébként ez az első kérdés amit kiírtam erről, szóval lehet szokásos dolog, nekem nem az.
36os ...
Te azert utalnad a csajt mert nem gondolat olvaso ?
Vannak bajok. 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!