Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Esküvős kérdés, mi a véleménye...

Esküvős kérdés, mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Még csak tervezzük az esküvőt, nincs semmi konkrétum, nem is tud róla senki. Viszont van egy dátum, amit nagyon el tudnék képzelni. Oka van, hogy miért gondoltam arra, nem véletlenszerű dátum.

Na de a párom tesója kitalálta a pasijával, hogy így fél év kapcsolat után összeházasodnak. Félreértés ne essék, ő dolguk, csak azért írtam, mert senki nem számított rá, hogy ilyen hamar. És pont egy héttel az általam tervezett dátum előtt lesz az esküvőjük. 🙁

Igaz teljesen más jellegű lesz a kettő, ők nagy lagzit szerveznek, mi csak egy vacsorát szeretnénk a legszűkebb családdal. De akkor is...

Nagyon nagy bunkóság lenne utánuk egy héttel megtartani?

ápr. 25. 11:05
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
2%

19

"Nem értem mi bajod van"

Öngól-szintén önmagadra.Épeszű, éplelkű, egyenes valóban ember-ezt amit írtál soha nem irta volna.

Csak egy nárcisztikus pszichopata.

Premier plán.

Akkor vállald fel magad a nagyérdemű előtt-ne csak a háttérben:DD

ápr. 25. 13:50
 22/48 anonim ***** válasza:
0%

20 Az esküvő már meg lett tartva több mint 28 éve ami miatt a hisztériáját előadta.

A 19-es hsz pedig premier plánba mutatja azt, hogy milyen ember.

ápr. 25. 13:52
 23/48 anonim ***** válasza:
0%
*ami miatt most a hisztériáját előadta.
ápr. 25. 13:53
 24/48 anonim ***** válasza:
85%
Én írtam a 19. hozzászólást. Nem ismerjuk egymast. Szerintem keress fel egy jó pszichiátert, komoly gondok lehetnek veled
ápr. 25. 14:00
 25/48 anonim ***** válasza:
0%

24 Már nem tudsz emögé bújni. Túl sok a nagyérdemű, aki téged is, és engem is ismer és aki az előadásaidat végig nézte.

A technikád meg már elavult, és az idő nem a te igazad bizonyította:)

Úgy hogy rólam azt mondasz amit akarsz, az elmúlt hetek műsorát lerázni már nem tudod magadról, sem kibújni alóla..:)

ápr. 25. 14:03
 26/48 anonim ***** válasza:
80%
Komolyan, 25, nagyon sajnállak, valami komoly mentális problémád lehet. Skizofrénia és paranoia tűnik a legvaloszinubbnek. Egy pszichiáter segit rajtad. Sok sikert.
ápr. 25. 14:05
 27/48 anonim ***** válasza:
81%
Na, a skizo hülye ezt a kérdést is megtalálta? Nem lehetne végre tiltani innen?
ápr. 25. 14:08
 28/48 anonim ***** válasza:
100%
Én elhalasztanám. Pár héttel mindenképp. Ha ragaszkodsz a dátumhoz, akkor meg egy évvel.
ápr. 25. 14:10
 29/48 anonim ***** válasza:
39%
"Az mondjuk érdekes, ha nem tudod, mikor van a hugod nevnapja..." - ember, én a sajátomat sem tudom.
ápr. 25. 14:26
 30/48 anonim ***** válasza:
78%

Én tudom, mikor van a húgom névnapja, de szerintem egy esküvőhöz képest egy névnap elhanyagolható.

A mi esküvőnkön volt az egyik meghívott pár 10. házassági évfordulója. Illetve a kozmetikusom születésnapja is:) nem is vállalta a sminkemet aznapra, mert nem dolgozott, a lánya csinálta.

Kötve hiszem, hogy a húgom megemlítené egyáltalán, hogy miért az ő névnapján van az esküvő. Szerencsére Ágnes, január 21, ritka esküvői időpont, de nem kizárható.

ápr. 25. 14:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!