Van a családotokban/baráti körötökben laposföldes?
Figyelt kérdés
Nekem az apám az, és már olyan szinten tart ez a laposföldes meggyőződése, hogy lassan a családi élet rovására megy. Szinte bármilyen témából képes erre kilyukadni és folyton a saját igazáról akar meggyőzni. Nagyon idegesítő kezd lenni a helyzet. Más is van így?ápr. 22. 20:22
11/51 anonim válasza:
Nálunk após az ügyeletes konteós. Minden találkozáskor valami új dologgal áll elő. Ha megpróbálsz ellene érvelni, akkor a legnagyobb meggyőződéssel közli, hogy "dehát ez nem így van, ahogy mondod".
És a legkevésbé sem zavarja, ha az aktuális konteója tökéletesen ellenmond a két héttel korábbinak. Ha szembesíted ezzel, akkor szemrebbenés nélkül közli, hogy "én soha nem mondtam ilyet".
Eleinte szórakoztató volt, de hamar átcsap unalmasba.
12/51 anonim válasza:
Ha nem volna lapos a föld akkor a vízszintes görbe lenne! 🤔👩🎓
14/51 anonim válasza:
A barátnőm anyósa, de őt poénra veszi a család.
15/51 anonim válasza:
#13: De hát ők a függőlegest, a párhuzamost meg a derékszöget se ismerik és olyan földekről még nem hallottam!
16/51 anonim válasza:
Nem tudom, még az-e, mert évek óta nem beszélek vele.
17/51 anonim válasza:
Szerencsére az nincs, de fideszes van. Hát nem tudom melyik a rosszabb.
18/51 anonim válasza:
#17 vagyok ja, ismerős körben van egy paleó diétás. Egyszer kerültem vele egy asztalhoz, mindenkit térített, minden falatot kibeszélt a szánkból, hogy az miért nem paleó és hogyan kellene paleósan elkészíteni és ő csak paleót eszik és neki bezzeg milyen jó.
19/51 anonim válasza:
#18: Ennek semmi köze a laposföldhöz, de ne is mondd, megpróbáltak engem összehozni egy paleo-diétás vagy milyen csajjal, de még azon belül is valami irányzatot követett! Tképpen nem volt vele baj azon kívül, de azt mondtam kösz nem, maradok a hambimnál, az biztos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!