Közös háztartás, közös kassza? Szerintetek kinek van igaza?
számlára? az nem kártyáról megy? azt irtad...
én ezt nem viselném el,sosem tudnék ugy "kunyizni" pénzt akármit akarok venni...
közös.
nem kéne nála lennie.
nálunk otthon egy helyen van a pénz, akinek kell, elvesz belőle.
Szerintem innentől kezdve felezzetek el mindent!
- A tiéd legyen a Te kereseted
- az övé a saját keresete
- és kettőtöké a vállalkozásból származó.
Ha jön egy csekk vagy hiteltörlesztés, akkor azt azonnal felezzétek el. Így végülis közösen fizettek mindenért, de jobb rálátásotok lesz mindenre.
Amúgy lehet lepontozni, de én pont ezért tartom hülyeségnek azt, hogy egy helyen legyen a pénz, és hogy ne kelljen szólni ha kell! (engem általában mindig lehúznak pénzzel) Mivel így ő pontosan tudja, hogy mennyit nyúlhat le, Te viszont nem tudod! A másik pedig az hogy én nem szeretek más zsebébe matatni, és azt sem szeretem ha azt az enyémbe teszik. Főleg, hogy kunyerbálni kelljen valamiért. Tessék szólni, közösen megbeszélni, de ez a kunyerbálás - amit írsz- megalázó!
Üljetek le beszéljétek meg, hogy vagy minden közös, vagy mindent feleztek!
Amúgy házasok vagytok?
Nekem úgy tűnik, mintha dobbantani akarna...
Kinek van igaza?
Nekünk, mert minden egy kasszába kerül, minden közös.
*Szerintem innentől kezdve felezzetek el mindent!
- A tiéd legyen a Te kereseted
- az övé a saját keresete
- és kettőtöké a vállalkozásból származó.
Ez azért nem pont így megy, mert házasságban minden jövedelem közösen szerzettnek számít, függetlenül attól, kinek mekkora része van benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!