Szerintetek normális a férjem részéről, hogy őt nem érdekli a születésnapom?
Igen, normális az is, ha valakit nem érdekelnek az ilyen ünnepnapok. Pl. engem se érdekel, meg a férjemet se. Szoktuk tartani, de ha elfelejtené, az se rázna meg. A házassági évfordulót pl. el szoktuk felejteni.
Ami nem normális inkább, az az, hogy ez neked most tûnik fel? Gondolom a férjed így állt hozzá korábban is. Eddig is csak eljátszotta a születésnapi mûsort, most meg valamiért nincs kedve hozzá. Benne volt a pakliban.
De ha számodra ez a szülinapozás ilyen kardinális kérdés (ami nem baj amúgy), akkor miért vagy vele? Szerintem gondold át, hogy mi az amit szeretsz a férjedben, mi miatt választottad ôt. Gondolom nem az miatt, hogy mindig olyan lelkesen szervezi a születésnapi meglepetéspartikat, hiszen láthatóan nem az a fajta. Ô mi miatt választott téged? Mivel mutatta ki eddig a szeretetét, szívbôl jövôen, ôszintén? Nem valami megjátszott dologgal, mint az eddigi szülinapi felhajtás.
Férjem se egy nagy szülinapos, egy dátumot se bír megjegyezni, de nála ez az apjától jött, az se köszöntötte fel soha szegény anyósomat 🙄 Szóval rossz a mintája.
Éveken át neveltem, mire legalább a felét a fejébe sikerült vernem.
Nem lehet, hogy az van, amit a 12-es is ír, hogy ő akar neked szülinapot szervezni, de még véletlenül se akar lebukni, inkább még hergel is, hogy nagyobb legyen a meglepi? Csak mert fura, hogy éppen a harmincas napodon kattant be. Csak nem az a baja, hogy harminc lettél ☹️ Majd írj, hogy mi volt.
Dettó, nekem szombaton lesz de én évek óta magamnak csinálok programot ilyenkor.
Én ott rontottam el hogy a rózsaszín ködös időszakban nem tartottam fontosnak ezeket (nőnapra, házassági évfordulóra sincs semmi).
Jó nagy tapló!
Traumája mondjuk lehet attól, mert nem tudatosult ez benne.
Én az öncélúnak tartottam régebben sok ünneplést, de a feleségem szülinapja az nem ilyen. Én pl. régen azt gondoltam, hogy csak akkor szabad mondjuk örülni szilveszterkor, ha az ember valamit elért abban az évben. Aztán a terápián kiderült, hogy a depresszióm a memóriámat is torzítja, így az eredményeimet egyszerűen elfelejtem. Ezért most ezeket naplózni kell, azóta jobban vagyok, és így az ünnepekről sem csak a csalódottság jut eszembe. 50f
Na, mizu?
Mi lett. Ma van a holnap nem?
Boldog szülinapot!
Remélem azoknak lett igaza, akik a meglepetés bulira gondoltak🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!