A szüleim miatt nem vittem semmire? 29/F
"elkellett mennem dolgozni"
Mi volt a terved? Elvégzed a sulit és.. otthon ülsz? ezt nem értem
Mire vártál hogy majd eltartanak továbbra is? Ha ténylegesen oda kellett adni az egész fizut hát az mondjuk gáz érthető hogy nem tudtál hamarabb elköltözni de akkor kellett volna a sarkadra állni
Szóval igazad van a szüleid miatt nem vitted semmire mivel egy nyámnyila embernek neveltek aki ezt elviselte jópár évig
Sosem a szüleink miatt vagyunk hülyék hanem hogy nem tudunk tőlük tovább nőni.
A szülők irányt mutatnak és támogatnak, jó esetben.
Ha azt várod hogy a szüleid biztosítsák a felnőtt lélted irányát és magját, neked igy részt kell venned abban.
Ha önálló életet élsz, az általuk adott iranymutatassal és leválsz róluk, na majd az kesz csak a tiéd.
Én 20 évesen albérletben voltam, s többre jutottam mint a szüleim.
Biztos van jó családi közösség, csak éppen kevesebb igazi eredményt látok, ha belegondolok mit is látok azoknál akik nem válnak le teljesen a szüleikről (nem feltétlenül anyagi, hanem beleavatkozási, beleszólási dolgokra gondolok)
Hát tényleg úgy tűnik, hogy kihasználtak a szüleid. Persze mindkét oldalt meg kéne szért hallgatni.
Ez a múlt. A jövőt illetően javaslom a kiszamolo.hu blog olvasgatását. A múlton szomorkodás sajnos nem segít.
"Magyarországon igen is kell a szülők támogatása ilyen fizetések mellett"
Általában a szülők keresnek többet. Vagy nyugdíjasok már?
Már megint Te?
Szerintem már mindenkinek világos, hogy Te vagy a hibás...
Én se kaptam támogatást, 21 éves korom óta albérletben éltem, de mindig dolgoztam, volt, hogy a főállás mellett két mellékállásban éveken keresztül. Elvégeztem az egyetemet, szakvizsgáztam, sőt, még egy szakmát is letettem, mert azzal egy félállásban lehet annyit keresni, mint a korábbi két féllel, szóval mostanában már olyanom is van, hogy szabadidő (sic!). 37 vagyok, júniusban jár le az utolsó törlesztőm a lakásomra, ahol 1/1 tulajdonos vagyok.
Ezzel azt akarom mondani, hogy egyedül is lehet, igaz, nagyon nehéz. Azzal nem segítesz magadon, ha minden erőfeszítésed az, hogy másokat okolsz a helyzeted miatt.
Felnőttél és elkellett menned dolgozni😂😂😂
Hallatlan, elképesztő...pereld be őket.
Én nőként 18 éves korom óta dolgozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!