Ez természetes? Más is így van ezzel? 20/L
23-as eltalálta.
Amit te szőrös kapcsolatnak gondolsz a szüleiddel, az pont, hogy nem az. Azért sem tudsz erről beszélgetni velük.
Neked érzelmi biztonság kell, ami miatt idősebb pasit választottál. Szülőpótlék. Nagyon sajnálom.
Tudom, nem fogod még beismerni, de ez nem baj. Még nem tartasz ott. Majd fogsz.
*szoros kapcsolat
Na ez elírás, az autokorrekt. 😆
Én 19 éves voltam, amikor elköltöztem otthonról, de nem pasi, hanem a továbbtanulás miatt. Nagyon szoros kapcsolatban voltam (és vagyok azóta is) a szüleimmel, ezért eleinte még 2 hetente hazajártam. Most 27 éves vagyok, és havonta/6 hetente így is megyek látogatóba, különben meg heti szinten többször is beszélek velük telefonon, mert gyakorlatilag olyan, mintha a barátaim is lennének egyben. Úgyhogy ha valóban szoros az a kapcsolat, akkor az elköltözés nem jelenthet gondot. Te inkább a bizonytalanság miatt félsz szerintem, lehet, hogy tényleg nem állsz még készen összeköltözni egy férfivel, főleg ha sokkal idősebb is nálad. A korkülönbséget én nem firtatom, mert mindenkinek maga dolga, hogy kivel jó neki együtt. De szerintem alapvetően azon kellene mélyen elgondolkodnod, hogy valójában mitől félsz, mi okozza benned a bizonytalanságot és kételyeket, és ezt a pároddal, valamint a szüleiddel is megbeszélhetnéd.
27N
De az utána lévő javítást persze egyszer sem.
Látható, hogy mindenki azt lát meg, amit akar, ami neki kényelmes.
A valóságot persze sosem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!