Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Természetes, hogy a testvérem...

Természetes, hogy a testvérem 24 éves fia nem köszön ha a baráti társaságával van?

Figyelt kérdés
2023. szept. 21. 12:15
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
96%
Nem, nyilván bunkóság. Cikinek tart vagy magát vagánynak ilyenkor.
2023. szept. 21. 12:19
 2/18 anonim ***** válasza:
93%

Nem, az volna a természetes, hogy köszönjön.

Biztos, hogy észrevett? Hol találkoztatok, utcán, közterületen?

Te ráköszöntél? Én nagyon undorító dolognak tartom, amikor valaki csak sértődött pofával, szótlanul néz ki a fejéből, hogy ő a nő, ő az idősebb, ő a magasabb beosztású, és a másik miért nem köszön ELŐRE neki. Az köszönjön először, aki előbb felismeri a másikat.

Szóval ilyen kérdésnél engem érdekelne, hogy nem köszönt ELŐRE neked, vagy nem köszönt VISSZA neked? Nagyon nem mindegy!

2023. szept. 21. 12:22
 3/18 anonim ***** válasza:
85%
Tinitől is gáz lenne, ő meg már felnőtt.
2023. szept. 21. 12:46
 4/18 anonim ***** válasza:
88%
Nem, nem az. Inkább bunkóságnak tartom, az meg mindegy, hogy most előre nem köszönt vagy utólag..
2023. szept. 21. 12:48
 5/18 anonim ***** válasza:
88%
Bunkóság. Ha cikinek tart a barátai előtt, az elég kicsinyes, 24 évesen ebből már ki kellett volna nőni.
2023. szept. 21. 12:51
 6/18 A kérdező kommentje:
Nem köszöntem rá, mert direkt nem nézett rám. Mát háromszor fordult ez elő. Látott, mert mondta a szüleinek.
2023. szept. 21. 14:23
 7/18 anonim ***** válasza:
89%
És te említetted a szüleinek, hogy látott, de nem köszönt?
2023. szept. 21. 14:46
 8/18 NTBS ***** válasza:
84%
Szegény, de bunkó.
2023. szept. 21. 15:18
 9/18 anonim ***** válasza:
84%
Nekem sok bajom volt ezzel hogy állítólag nem köszönök. Sokszor azt hittem ártani akarnak nekem azzal hogy azt hazudják rólam hogy nem köszöntem. Rájöttem hogy bizonyos emberek némileg süketek (ugyanolyan skálája van a nagyotthallásnak mint a rövidlátásnak csak szemüveget hordani elterjedtebb mint hallókészüléket) akkor fogtam gyanút amikor suliban, egyetemen a tök szigorú tanár nem lépett fel súgás esetén még akkor sem ha közelebb volt a súgóhoz mint én. Persze mert nem hallotta
2023. szept. 21. 15:33
 10/18 anonim ***** válasza:
19%

Na és akkor mi van?

Felrobban a Galaxis?

Te hány éves vagy, hogy itt problémázol ezen?

2023. szept. 21. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!