Ez természetes? Más is így van ezzel? 20/L
"Amiatt irtam le ezt is mert lehet a szüleim azt gondolják hogy nem szeressük egymást eléggé."
Hát akkor mégsem elírás volt a szeressük, hanem szándékos.
Szia Hölgyem! Helyesírási szótár érdekel?
Szeretjük, nem pedig szeressük - csak a nyelvtannácik miatt.
Amúgy meg, ha nem messzire költöztök, nem látom a problémát. Bármikor beugorhatsz hozzájuk, tölthettek időt egymással. Persze kérdés, mennyi az a nem messze. 10 utca? 10 km? 100 km?
De ettől függetlenül, naponta beszélhettek telefonon is.
Anyuékkal egy városban lakom, de pl a munkarendünk miatt személyesen nem tudunk találkozni, csak hétvégén. Hétközben többször beszélünk telefonon, Hétvégén pedig náluk töltök/töltünk pár órát.
Miért nem beszéled meg a kétségeidet a szüleiddel?
Amúgy... ennyi idős voltam én is, amikor férjhez mentem és elköltöztem - várnom kellett volna még...
Fiatal vagy még, egy jóval idősebb férfivel nem biztos, hogy jó ötlet összeállni. Aztán szörnyű nehéz tőle megszabadulni... Tapasztalatlan vagy még, valaki azt mondja, szeret, pedig ezt gyakrabban mondják, mint érzik.
Várj még... mai eszemmel én is várnék.
60 éves öregember lesz amikor te még fiatal 30as nő.
Ha neked ez oké hosszútávra, szexuális ragadozó ez a férfi, de oké első kapcsolatodban házasodj össze ennyivel idősebbel úgy rontod el az életed ahogy akarod. És szülj is persze xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!