Hogy tudnám rávenni a lányom ,hogy ne öltözködjön annyira kihívóan?
Figyelt kérdés
felnőtt már de lehetne ízlésesebb2024. márc. 19. 11:22
41/48 anonim válasza:
Azért lettél lepontozva, mert még mindig kiszolgálod az ő nézeteiket, nem szereted magad és nem öltözködsz csinosan, hogy ne szóljanak meg.
42/48 anonim válasza:
Azért bmeg, mert nem csak csinos vagyok hanem nyugodt is!
Ha tudom hogy hülyék, akkor hülyével nem veszekedem, mert "hülyével vitatkozni, olyan mint egy galambbal sakkozni: ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ő nyert."
Veled sem fogok, szép estét:)
Gyakorold a szövegértelmezést a saját érdekedben.
43/48 anonim válasza:
Kérdeztél. Válaszoltam. Indokoltam. Egy opciót. Na most, hogy te milyen szűrőn keresztül olvastad, azzal csakis neked van dolgod.
Ja, és nem ismersz, én nem szoktam pontozni. Teljesen egyetértek a hülye résszel, amit írtál.
Valóban nem okos dolog olyan emberrel vitatkozni, akinek hiába mondom, hogy kék az ég, ha ő zöldnek látja. Nem működik a kommunikáció.
Nagyon sajnálom, hogy rossz napod van.
44/48 anonim válasza:
Jobb lenne, ha behívóan óltözne?
45/48 anonim válasza:
Ne akard megváltoztatni a lànyodat! Ha ő ebben érzi jól magát el kell fogadni.
46/48 anonim válasza:
42-es a kommentedből nem nyugodtnak tűnsz, csak bizonygatod hogy jaj, nem vitatkozol hülyékkel - de még mindig bepuncsolsz anyádéknak felnőtt létedre. :D Elég gond.
47/48 lencsefőzelék válasza:
Miért tűnt el a kommentem? Azért, mert leírtam, hogy a melltartóhordás növeli a mellrák kockázatának az esélyét (és ezt egy YouTube-videóval alá is támasztottam)?
48/48 anonim válasza:
Nevelni kellett volna, ha r1ngyónak nőtt fel akkor már késő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!