Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Megpróbálnátok akadályozni,...

Megpróbálnátok akadályozni, hogy a még otthonélő, 20 év körüli lányotok "fiúsan" öltözködjön? Normális az ilyesmi?

Figyelt kérdés

Mondjuk vesz/talál a szekrény mélyén egy hozzá képest túlméretezett férfiinget, tetszik neki. Mivel a szakmádból adódóan fényévekkel jobban tudsz varrni, mint ő, felajánlod neki, hogy igazítasz az említett ruhán. Aztán elkezded az "igazítást", itt-ott felvágod a folyamat miatt, aztán véletlenül sose készülsz el vele, "véletlenül" eltűnteted, stb. És egyéb ilyen dolgok, hogy csak ne hordja azt a szerinted túl férfias, rusnya, méretben még az esetleges átszabást követően sem stimmelő inget.

Ti csináltok/csinálnátok ilyesmit? Ez normális?

Leszögezném, nem velem csinálja ezt anyám, még mielőtt tippeket kapnék a megoldásra. Csak van egy idősebb hölgy munkatársam, akinek a lányával egyidős vagyok, és tőlem kért tanácsot, hogy mit csináljon a lánya "fiús" öltözködésével. Hozzáteszem, a képek alapján a szóbanforgó csajszi a néha túlméretezett férfi ingeken kívül tök nőiesnek tűnik közösségi média alapján, tehát ezért sem értem a munkatársam aggodalmát.

És bennem így megkérdőjeleződik, hogy normális-e a viselkedése. Mit gondoltok.

2023. aug. 22. 17:19
A kérdező szavazást indított:
Normális, hogy nem tetszik neki, én is csinálnám, ha a lányom így öltözne
Normális, hogy nem tetszik neki, de én nem avatkoznék be a lányom öltözködésébe
Nem normális, hogy nem tetszik neki, és én nem avatkoznék be a lányom öltözködésébe
Szimplán nem avatkoznék be a lányom öltözködésébe
Egyéb(fejtsd ki kommentben)
73 szavazat
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
98%
A lányom kicsiként nagyon lány volt. Télen is szoknya, színek, millió csat... Aztán kamaszként jött a fekete és semmi szoknya. Soha nem tettem szóvá, néha poénból Torma Gedeonnak hívom. ♥️
2023. aug. 22. 17:29
 2/22 anonim ***** válasza:
98%
Nem. Én is ilyen voltam, kevés csajosabb ruhám volt, csak akkor vettem fel, ha éppen olyan hangulatom volt. Az elmúlt pár évben kezdtem el több nőies ruhát hordani.
2023. aug. 22. 17:38
 3/22 A kérdező kommentje:
#1 Itt konkrétan arról van szó, hogy a csajszi így néhány fotóján feltűnő, színes smink, színes műköröm, szépen megcsinált haj, esetenként szoknya és akkor telibe ott van rajta a férfi ing. :D
2023. aug. 22. 17:42
 4/22 Szervizmérnök úr ***** válasza:
100%

A nőknek nagyon jól tudnak állni a fiús ruhák is, legyen akár nőies nő vagy "határeset".

Szerintem a mamának egyáltalán nem kellene foglalkozni ezzel, úgysem ér el vele semmit.

Igazából ez nem is arról szól elvileg, hogy a mama nem normális, kicsit elmaradott gondolkodású inkább.

2023. aug. 22. 17:43
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
20 éves felnőtt úgy öltözik, ahogy akar.
2023. aug. 22. 17:46
 6/22 anonim ***** válasza:
94%

Off, de 1es válaszoló, ez nagyon felderítette a napom :D És amúgy érti a lányod az utalást? Olvasnak még a fiatalok ilyen regényeket?

Kérdező, nem normális. Én kb 8 éves koromtól fiúsan öltöztem, szó szerint a fiú részlegről választottam a ruhákat. Anyámékat nem érdekelte, csak hogy legyen ápolt és ne legyenek a ruháim szakadtak. Aztán 14 évesen elkezdtem lányosan öltözni, nonstop szoknya, harisnya, blúzok. Aztán 20 évesen megint vissza csak nadrágra, esetleg alkalmakkor vettem fel szoknyát vagy ruhát. Most megint csak nadrágos időszakomat élem. Sose szóltam bele anyámék, gyerekként se, pedig, hogy az első válaszoló találó szavaival éljek, én is egy Torma Gedeon voltam, mindig feketében, metálos póló, láncok az oldalamon. Még máis is a ruháim nagy része fekete, mert szeretem, pedig már 30 éves vagyok.

De az, hogy egy felnőtt, 20 éves lánynak megpróbáljon beleszólni az öltözködésébe, az már minden határon túl megy szerintem...

2023. aug. 22. 17:46
 7/22 anonim ***** válasza:
100%
3, megvan Süni a Padlásból? Tudod, milyen csajos tud lenni egy farmerszoknya egy kockás inggel?
2023. aug. 22. 17:59
 8/22 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem a saját neméhez vonzódik vagy transznemű
2023. aug. 22. 18:01
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
6, persze, imádja az Abigélt, azzal szokott visszavágni, hogy fekete ember fekete ruhában feketét nevet, és feketét tüszköl, és feketét álmodik.
2023. aug. 22. 18:05
 10/22 anonim ***** válasza:
99%
20 év körüli, ilyenkor már minek próbál beleszólni az anyja abba hogy hogyan öltözködik? Nekem anyukám 13 éves koromban döntött úgy hogy fogja és kidobja a kedvenc pólóim, mert neki nem tetszettek. Ebből az lett hogy fogtam az összes spórolt pénzem és elmentem ugyan olyan ruhákat venni, szóval semmit se ért amit csinált csak hogy jól összevesztünk rajta.
2023. aug. 22. 18:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!