Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti megpróbálnátok közeledni...

Ti megpróbálnátok közeledni így? És hogyan?

Figyelt kérdés

Tisztára "érzelmi analfabéta" vagyok, bocsi.

Anyám influenzás, én meg egyszerűen nem merek átmenni hozzá, hogy hogy érzi magát, hozzak-e valamit. Mindenért ordibál, kiakad, csapkod, őrjöng. Már most hallom a kiabálását, hogy elhord mindenféle elkényeztetett p...csának. Csináltam neki egy teát, amit apám bevitt (őt inkább hagyjuk, szerinte a nők csak szülni és háztartást vezetni jók), de kiöntötte a parkettára azzal, hogy sz....r lett, több mézet kellett volna beletenni.

Átvettem tőle minden házimunkát, de ha suliban vagyok, akkor nem tudok mit kezdeni ezzel. Nálunk úgyis az az "alapszabály", hogy amíg képes vagy elúszni a mosdóig, addig nem is vagy beteg.

Ilyenkor mi van egy normál családban? Simán átmentek és megkérdezitek hogy van?

2018. febr. 21. 19:44
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Mi az h átmenni,nem együtt laktok. Normális családban a nő nem csak szőlű és háztartási robot és nem öntözzük a teát a parkettre mondván kevés benne a méz.. Normál családban érdeklődünk egymás felöl,ápoljuk segitjük egymást,és nem csak akkor beteg vki ha ha kitud csuszni a vécére. Mi van nálatok, ne haragudj?
2018. febr. 21. 20:03
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Normáliséknál visznek egymásnak teát, és a másik nem bxsza ki a földre...

Párom beteg, főzöm neki a teákat, a meleg levest, stb.

Meg mikor én voltam lázas, akkor ő ápolt munka után.

2018. febr. 21. 21:11
 3/6 anonim ***** válasza:

Ja, ilyen helyzetből menekültem 1000km-re.

Nincs az az isten, hogy félévente 2 óránál többet elviseljek az ugyanilyen, mindenért üvöltő családommal egy lgtérben. :)

2018. febr. 21. 21:12
 4/6 anonim válasza:
100%
őszinte együttérzésem.. ha teheted minél hamarabb szabadulj valami albérlet, társbérletbe, külföldi, munka
2018. febr. 21. 21:28
 5/6 anonim ***** válasza:
Depressziós? Anyukám akkro volt ilyen, megközelíthetetlen volt, minél jobban benne volt, annál jobban.
2018. febr. 21. 21:47
 6/6 A kérdező kommentje:
Sose a türelméről vagy a gyerekszeretetéről volt ismert, de az utóbbi 5-6 évben már nem merek hozzászólni se. Kapott antidepresszánsokat a dokitól, kiváltja őket és ott vannak kibontatlanul egymásra halmozva egy szekrényben. Értelemszerűen nem fogom lenyomni a torkán, állítása szerint neki meg nincs semmi baja. A többi rokon is jelezte már pár éve, hogy az utóbbi időben érzékenyebb, de mindenki buta, csak ő nem.
2018. febr. 22. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!