Hölgyek. Hogyan költöznétek el egy másik városban, vagy külföldre? Megvárnátok amíg a párotok előre megy, vagy megprobálnátok együtt vele?
Jobb lenne együtt, de ha ez nem lehetséges, akkor várnék.
Pl. lehet, hogy először munkásszállóra megy, onnan néz albérletet, és ha minden ok, akkor megyek. Plusz egy embernek kevesebb anyagi ráfordítás, mert lehet össze sem jön.
Sok dologtól függ
Ha van gyeek,akkor nem családdal indulnék ki, előszőr az egyik felnőttnek legyen kinn munkája mr.
Ha ketten, akkor ha nekem vanitt állásom, akkor amíg neki nincs kinn, nem adnám fel. Inkább a biztos miatt kibekkelnénk azt a 2-3 honapot, külön, de többet nem
Nálunk felmerült hasonló, akkor is úgy volt, hogy először, míg megnézi, hogy az állás tetszik-e neki, és ogy lehet megélni egyedül ment volna, olcsó tömegszálláson, hogy a kaukciőra us meglegyen rdesen, és ne tartalekból kelljen, én pedig felszámoltam volna az itthoni életünket. A
Bérlő a lakásba stb..
Jól tettük, mert 2 hét után kiderült, hogy nagyon nem arról volt sző, amit igértek, annál itthon is jobb volt...jobban kijövünk itt, nekem abban az országban még sok idő kelett volna,mhogy el tudjak helyezkedni, és ketten is úgy, hogy nekünk van saját ingatlanunk már majdnem ugyaott ettünk volna, nem ért annyit, hogy 2000 km re költözzünk
Érdekes, hogy ennyien így vélekedtek, mint pl az 5.
Nekem annyira mas a tapasztalatom :)
Eddigi ismerőseim közül csak azoknak jött be, akik eltolva indultak ki, vagy az egyikük már fix állásajánlattal.
/ ha kiköltözöm, annak ellenére, hogy a munka nem büdös, már nem biztos, hogy takarítással kezdenék, hisz onnan nagyon előrelépés nincs, bár a kezdetek kezdetén jő volt, csináltam( egyetem alatt)de már 30 felett nem ez az életcélom, rettentően kiveszi az embert, a derekam a lábaim, mindent megviselt( visszér, szinte minden ott dolgozónak műtve volt már a lába) felszolgáltam is, fizikailag az is rengeteg)
Itthon is az, de kinn legalább megfizetik az tény. El kell dönteni, hogy ezt csinálni akarja-e az ember, ha nem, akkor a kiköltözést jobban meg kell fontolni, ogy hogyan és miképp...
Szerintem
Országon belül rögtön mennék a párommal, így is, hogy van két gyerekünk.
Határon túlra a gyerekek miatt maradnék, aztán ha a párom azt mondja, hogy minden oké, akkor mennénk utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!