Hogy tudnám rávenni a lányom ,hogy ne öltözködjön annyira kihívóan?
Figyelt kérdés
felnőtt már de lehetne ízlésesebb2024. márc. 19. 11:22
31/48 A kérdező kommentje:
melltartó nélkül járkál,kivágott felsőkben, kis leggingsekben, vagy nyáron ilyen nagyonrövid nadrágban.
2024. márc. 19. 17:52
32/48 anonim válasza:
Ezzel mi a bajod?
Másrészt mi közöd van hozzá?
34/48 anonim válasza:
#31 Az ugye azért megvan, hogy pár tíz éve teljesen természetes volt melltartó nélkül lenni? Egyébként is orbitális baromság a melltartó viselése... és sokkal kevesebbszer indokolt, mint amennyiszer használják.
35/48 anonim válasza:
Anyám nem engedte h bárhol is testszőrzetet borotváljak. Megnézte a kidobott betéteimet..nem lehetett kb.dezodort használni.
A skinny farmer vállalhatatlan.
De tőle fúggetlenül nő lettem, csinos és csinosan is öltözködöm. Ha hozzájuk megyek, nem veszek fel csinos dolgokat. Apám meg kiröhögött.
Az tény h manapság sok csaj öltözik úgy h egyetlen dolog jut eszébe az embernek róla.
36/48 Metionin válasza:
Semmi közöd hozzá, felnőtt, úgy öltözik ahogy akar. Amiket írsz, manapság egyáltalán nem kihívó.
37/48 anonim válasza:
Na csak kiderült 30 komment után, hogy a kérdező seggéből lóg az a bizonyos karó. :D
38/48 anonim válasza:
Azt elmagyarázzátok a 35 miért lett ilyen szinten lepontozva..?
Kíváncsi vagyok
39/48 anonim válasza:
Közöd? Egy felnőtt emberről beszélünk,nem gyerekről, szóval tényleg semmi közöd, hogyan öltözik.
40/48 anonim válasza:
Mondjuk képzeld, sohasem viselek melltartót - mert a pólóim 98%-án "nem üt át semmi", sortban járok nyáron, sőt, szoknyában is. Tyűha.
35 vagyok, nem 15, megjegyzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!