Hogy tudnám rávenni a lányom ,hogy ne öltözködjön annyira kihívóan?
Ne privátban írd le, mi a bajod vele, hanem vállald nyíltan, ha már kérdést írsz ki alányodról.
Egyszer négyszemközt szólj neki, ezen túl nincs mit tenned, mert nem a te kiterjesztésed a lányod, és róla alkotnak véleményt, nem rólad.
Kérdező, nagyon rossz helyen tetted fel a kérdést, itt kb. te leszel az ódivatú, meg különben is mi közöd hozzá (mondja a gyk közönsége). Ja, privit nehogy írj valakinek, mert az már főbenjáró bűn, édes faxom:(
Leírok egy történetet: Én is jártattam a pofámat, nem a sajátomnak, hanem a férjem (igazán csinos, szép, dekoratív, nagyon jó alakú és szép arcú) lányának. Hogy a pi..csatakaró short és a top az oké itthon, de a városba ne abban menjen. Nem izgatta nagyon. Aztán egyszer bőgve jött haza és remegve, mint kiderült, a piros 7-esen hozzádörgölődött csúcsforgalomban valami perverz állat. Mit ad Isten, azóta hosszúnadrág (nyáron is!), felül kicsit lazábbra veszi nyáron, és így is gyönyörű szép fiatal lány. Lányod egyszer szalad bele ilyenbe, és tanul belőle.
24, fogalmunk sincs, mit hord. Ne költsd hozzá a saját sztoridat.
Mellesleg engem fekete pufikabátban simogattak a metrón. Mit kéne hordanom?
24-es: én világ életemben farmerban meg pulóverben/pólóban jártam, nem feszes, nem kivágott, semmi feltünö, mégis volt, hogy a tönegközlekedésen perverz lények nekem dörzsöldtek vagy megfogdostak - ez nem attól függ, mi van a nön, hanem mennyire beteg az adott valaki.
A gond, ha - ahogy az említett példa is - sírvafakad, sokkal több értelme van, ha hangosan - de tényleg hangosan- rászól az illetöre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!