Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy tudnám rávenni a lányom...

Hogy tudnám rávenni a lányom ,hogy ne öltözködjön annyira kihívóan?

Figyelt kérdés
felnőtt már de lehetne ízlésesebb

2024. márc. 19. 11:22
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
85%

Ne privátban írd le, mi a bajod vele, hanem vállald nyíltan, ha már kérdést írsz ki alányodról.

Egyszer négyszemközt szólj neki, ezen túl nincs mit tenned, mert nem a te kiterjesztésed a lányod, és róla alkotnak véleményt, nem rólad.

2024. márc. 19. 13:42
 22/48 anonim ***** válasza:
89%
Én se válaszolok privátban, ide írd. Mit hord? Mert az, hogy ugyanúgy van, ha vendéged mennek, mintha egyedül van, nekem nem jelent semmit. Én egyedül élek, és itthon vagyok most fekete leggingsben, fűzöld topban és bézs kardigánban. És épp a futárt várom, akinek így fogok ajtót nyitni.
2024. márc. 19. 13:47
 23/48 anonim ***** válasza:
31%
Ki fogja nőni. Nekem is volt ilyen időszakom, kiraktam mindent, igaz ízlésesen. Jol esett, hogy megszólítottak, utánam fordultak, megbámultak. Aztán már nem volt igényem erre, már azt is rejtegettem, amit nem kellett volna, nem szerettem fókuszban lenni. Változik az ember a korral. 😅
2024. márc. 19. 14:02
 24/48 anonim ***** válasza:
19%

Kérdező, nagyon rossz helyen tetted fel a kérdést, itt kb. te leszel az ódivatú, meg különben is mi közöd hozzá (mondja a gyk közönsége). Ja, privit nehogy írj valakinek, mert az már főbenjáró bűn, édes faxom:(

Leírok egy történetet: Én is jártattam a pofámat, nem a sajátomnak, hanem a férjem (igazán csinos, szép, dekoratív, nagyon jó alakú és szép arcú) lányának. Hogy a pi..csatakaró short és a top az oké itthon, de a városba ne abban menjen. Nem izgatta nagyon. Aztán egyszer bőgve jött haza és remegve, mint kiderült, a piros 7-esen hozzádörgölődött csúcsforgalomban valami perverz állat. Mit ad Isten, azóta hosszúnadrág (nyáron is!), felül kicsit lazábbra veszi nyáron, és így is gyönyörű szép fiatal lány. Lányod egyszer szalad bele ilyenbe, és tanul belőle.

2024. márc. 19. 14:19
 25/48 anonim ***** válasza:
95%

24, fogalmunk sincs, mit hord. Ne költsd hozzá a saját sztoridat.

Mellesleg engem fekete pufikabátban simogattak a metrón. Mit kéne hordanom?

2024. márc. 19. 14:22
 26/48 anonim ***** válasza:
95%

24-es: én világ életemben farmerban meg pulóverben/pólóban jártam, nem feszes, nem kivágott, semmi feltünö, mégis volt, hogy a tönegközlekedésen perverz lények nekem dörzsöldtek vagy megfogdostak - ez nem attól függ, mi van a nön, hanem mennyire beteg az adott valaki.

A gond, ha - ahogy az említett példa is - sírvafakad, sokkal több értelme van, ha hangosan - de tényleg hangosan- rászól az illetöre!

2024. márc. 19. 14:24
 27/48 anonim ***** válasza:
93%
MENNYIRE kihívóan? Miért nem akarod ezt leírni, mikor már olyan sokan kérdezték? (előrebocsátom:IDE írd, a kérdésedhez, mert ahhoz tartozik; ne priviben)
2024. márc. 19. 15:32
 28/48 anonim ***** válasza:
10%
Azt BIZTOSAN tudod, hogy miből él?
2024. márc. 19. 16:35
 29/48 anonim ***** válasza:
91%
Mit jelent nálad a kihívó?
2024. márc. 19. 17:44
 30/48 anonim ***** válasza:
89%
Én amúgy azt gyanítom, hogy nem vagy jóban a saját testeddel. Ez frusztrál, amit rá vetítesz ki. Hagyd abba, mert feléd sem fog nézni.
2024. márc. 19. 17:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!