Anyukám jobban szeretheti a húgomat mint engem? Vagy csak én reagálom túl a dolgokat szerintetek?
Figyelt kérdés
Az utobbi pár évben egyre többet sírok és jön az a gondolat a fejembe, hogy anyukám jobban szereti a húgom.. 4 év van köztünk, én vagyok 22 ő 18 nem nagy különbség, mégis ha vitázunk vagy össze kapunk valamin MINDIG én vagyok a hibás, a húgom veszekedhet velem xy dolog miatt, de én nem mondhatok semmit! Ha mondok valamit akkor az tragédia, ha a húgom mond valamit akkor mindig csak viccel stb…ugyan amiatt a dolog miatt anyukám csúnyán össze veszett velem úgy nézett rám mintha embert öltem volna, a húgomnak meg nem mond semmit. Neki szabad bármit venni, bármit mondani bármit csinálni. A húgom mindíg úgy védi velem szemben mintha a mostoha testvére lennék, és én rosszat akarnék neki… Nagyon rosszul esik ez pláne az utóbbi időben.. mikor kicsi voltam a mamám mindig az uncsimat szerette jobban ki is mutatta emiatt is voltak már megfelelési kényeszereim.. s most úgy látom anyukám is jobban szereti a húgomat mint engem! Szerintetek miért van ez? Miért nem vagyok olyan értékes én is mint más?márc. 12. 21:00
11/22 anonim válasza:
Én meg mondanám neki hogy hogy hagyon békén ha csak a hugicát isteniti de majd ö tőle kérjen segítséget is, apukád mit szól hozzá??
12/22 anonim válasza:
Ilyen, hogy túlreagálod nincs. Ne némítsd el a belsö igazságod. Ez a hang, ami azt mondja benned, hogy túlreagálod, az anyukádé.
13/22 anonim válasza:
És akkor mivan egyébként ha őt jobban szereti? Pontosan egyformán nem mehet szeretni. A te popodar is kinyalja 22 éves létedre. Amúgy ja 22 vagy, nem akarsz már fel nőni kis hercegnő?
14/22 anonim válasza:
Azért mert jobban szereti a másikat, még lehet fair.
A gyerekeit összetartásra kéne nevelje, ne gyulölködesre es széthúzásra. Tönkre teszi a jövöjuket. Az elet nehez es szukseguk lesz egymasra. Ez nem jó így, nem vezet jóra
15/22 A kérdező kommentje:
Nincs olyan köztünk hogy a tesómnak többet vásárol, s nekem nem adja meg azokat amiket neki.. ilyenről szó sincs, csak jól esne ha néha nekem is igazat adna ha valamiben nem értünk egyet a tesómmal
márc. 12. 22:24
16/22 A kérdező kommentje:
13. menyaszony vagyok nem mentem még férjhez, lehet mondani h régi módi vagyok de még otthon lakom, viszont le adom a fizetésem! Attól hogy 22 évesen otthon lakom még dolgozom! Munka mellett még körmöket is készítek! Nem ingyen élő vagyok hercegnő meg mégúgysem! :)) megkeseredett vagy aki annyiban leli az örömét, hogy másoknak beszólogat
márc. 12. 22:28
17/22 anonim válasza:
Saját tapasztalataimból kiindulva, valószínű érezhető rajtad a féltékenység a testvéred irányába, amit anyukád is érez, de nem igazán tudja hogy kezelje. Valszeg a húgod nem féltékeny típus csak éli az életet, te meg lehet ok nélkül is belekötsz, csak észre sem veszed. Ilyen esetben anyukád nem téged fog védeni. Mindig viselkedj másokkal úgy, ahogy elvárnád hogy veled is viselkedjenek. Szerintem nem tesz közöttetek különbséget, de mivel te vagy az idősebb, elvárható, hogy te olyan dolgokon ne kezdj el hisztizni/veszekedni mint a 18 éves húgod…..ajánlom hogy fejleszd az önismereted és önbecsülésed. Ha úgy érzed nem becsülnek meg, vagy sétálj el vagy érdemeld ki a tiszteletet a viselkedéseddel és ne vitázzatok minden apróságon.
18/22 anonim válasza:
Ne keress magyarázatot, valószínűleg anyukád sem fogja érteni, mert mindent meg tud majd indokolni. Nem te vagy a kedvence, nem jó érzés, de nem tragédia. Az emberek nem hibátlanok és nem tud egyformán szeretni. Nem vagytok egyenlőek a húgoddal, ezt fogadd el és máris könnyebb lesz a szíved, ha nem akarsz tovább versengeni.
19/22 anonim válasza:
Nőlj fel, viselkedj éretten, te már felnőtt vagy, viszont ő még nem mondható annak hiába 18.
20/22 anonim válasza:
Az is lehet, hogy volt idöszak, amikor a húgod meg kellett védeni veled szemben, nem létezik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!