Anyukám jobban szeretheti a húgomat mint engem? Vagy csak én reagálom túl a dolgokat szerintetek?
Sajnálom, hogy ezt kell átéld
Világ életemben utáltam az igazságtalanságot! Mikor 21 voltam akkor szembesültem, hogy milyen igazságtalanok egyes családokban a gyerekekkel
Egyik gyerek aranyból van, mindig igaza van, mindenböl új kell neki, a masik kapja a legócskábbat, használtat, neki sosincs igaza. Borzasztó volt ezt látni!
Nem tudom egy felnött nö, mint pl anyukád, nem érzékeli, hogy igazságtalan, vagy élvezi ezt a beteg játékot.
Mondd meg neki, hogy neked ez nem hulyeseg ez a tema, hogy úgy érzed, hogy te vagy a fekete barany.
Bar ketlem, hogy ez megold bármit . Az ilyenben nincs jóérzés, es nem akarja belátni a tevedeset. Mert tudja mit csinal es valami miatt ezt teszi megis. Ha nem tudná mit tesz, akkor kenyszerzubbonyban lenne a pszichiátrián, gyerekek.
Szerintem ne hagyd, hogy ez téged tönkretegyen. Függetlenedj töle érzelmileg es ne varj töle azt, amit eddig. Döntsd el magadban, hogy érsz sajat magadnak annyit, hogy ezen nem idegeskedsz.
Vedd el zsebpenzt es amit ad es fordíts hátat neki, mikor majd a hugid majd tesz rá magasról es majd téged hív hogy ugye kislányom, rád számíthatok….
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!