Ismerőseid körében mekkora a legnagyobb család, hány db gyerekük van?
Figyelt kérdés
2024. márc. 11. 04:09
41/46 anonim válasza:
Nagyapámék 13-an voltak testvérek, ezen kívül az unokatestvéreméknél van 3 gyerek a családban. És nem vagyunk kisebbségiek.
42/46 anonim válasza:
Nénémnek lett egy becsúszott 3. gyereke, ő a rekord tartó, de az átlag 1-2.
43/46 anonim válasza:
8-an vannak tesók, de ez úgy néz ki, hogy a legnagyobbak csinálnak mindent a kicsik körül.
Szóval a szülők összepakoltak 8 gyereket, de nem foglalkoznak velük.
44/46 anonim válasza:
A férjemnek az elmúlt években volt egy kollégája öt kicsi gyerekkel. Jelenleg van két négygyerekes és több háromgyerekes kollégája is (pedig nem nagy a csoportja). A lányom volt osztályában szintén van négygyerekes család, de egy hatgyerekes is volt az évfolyamon. Háromgyerekesek többen is vannak. A férjemmel a volt osztálytarsaink közül is többeknek lett három gyereke, de köztük is van néggyerekes család. Nekünk négy gyerekünk van. Én azt látom, hogy a magasan képzettek, jol fizetettek között épp úgy felülreprezentáltak a sokgyerekes családok, mint az aluliskolázott, szegényebb tarsadalmi csoportokban.
45/46 anonim válasza:
Budapest környéki agglomeráció, egykor sváb település, más nemzetiség gyakorlatilag nem él itt. A korábbi szomszédainknál 8 gyerek volt, a sí-egyesület vezetőjének 7. A legkisebb lányom osztályában az általánosban egyszer megszámolták, kinek hány testvére van. Három testvér (tehát családonként négy gyerek) volt az ÁTLAG (!), egyébként nálunk is. És, megismétlem, csupa magyar vagy sváb családról beszélek, többségükben jól szituált emberek.
46/46 anonim válasza:
Én ismertem anno a legnagyobb magyar családot. 20 körüli gyerek volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!