Ismerőseid körében mekkora a legnagyobb család, hány db gyerekük van?
Testvéremnek 5 gyereke van, mondjuk két nőtől, de összejár a teljes család, jó a kapcsolat, nincs mostoha meg gonosz tesók stb. Nem romák, nem vallásosak és nem is tanulatlanok, egyszerűen mindig sok gyereket akartak. Nemrég a hatodik is útban volt, de ő sajnos el is ment, akkor döntöttek úgy, hogy nem próbálkoznak tovább, már csak a koruk miatt sem.
Volt a családban 10 gyerekes család is, ez a rekord, de még a második világháború előtt. Sajnos amennyire tudom, egy halva született, kettő még kisgyerekként meghalt, kettő pedig fiatalon, 30pár évesen. A többiek közül is csak egyikük ért meg aránylag magas kort.
Tesóméknak 4 gyereke van. Az egyik unokatesómnak is 4, egy másik unokatesómnak 3.
Egyébként sok 3 gyerekes van a tágabb ismerősi körben.
Nekünk 2 gyerek van.
14, de ott mar a legkisebb is huszoneves
es egy 11 gyerekes
utana 4 es 3 gyerekesek következnek.
Egy anyatol, egyben levo hazassagok. magyarok
mi 5en vagyunk testvérek hivatalosan. van egy 6., örökbeadott testvérünk, akiről senki nem tud.
(31 éves, tanult, gazdag család gyermeke vagyok. Csak épp a sok tanulmány mellett anyáméknak a védekezés fontossága lecke maradt ki)
Távoli ismerőnek (anno csoporttársam volt) 5 gyereke van. Egyszer láttam fészbukon, hogy még valami politikus is meglátogatta, mert hogy milyen szépen szüli tele az országot, na azon kicsit lestem, mert az első 2 gyerekénél még együtt jártunk egyetemre és már akkor is a szomszédba voltak lepasszolva. Az is kiderült, hogy nagy vallásosak a férjével. Korombeliek közül csak őket tudom mondani, akiknek 3-nál több gyereke van, a többieknél a 3 az etalon most a csok miatt. Az értelmesebb, normálisabb ismerőseimnek 0-2 gyereke van csak.
A legtöbb gyerek olyan családban, akiket ismertem, apám családja volt, ahol 11-en voltak testvérek, persze nevelés nuku volt, csak pottyantak ki, mint a tojás a tyúkból. De ez akkoriban normálisnak számított, azzal nem foglalkoztak, hogy el is kellene őket tartani, védekezés meg nem nagyon volt, így ezeket a családokat inkább nem sorolnám ide, mert nem akaratlagosan volt ennyi gyerekük, csak ennyi lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!