Miért fordultak el tőlem az ismerőseim és rokonaim miután lediplomáztam?
Eddig sem voltam velük nagyon jó kapcsolatban, de mióta sikerült az egyetem, azóta azzal az unokatesómmal is megszakadt a kapcsolat, akivel eddig gyakran beszélgettem. Azóta nem érdeklődik, nem keresi a társaságom.
Gyerek mellett csináltam meg a sulit, de elég sokan meglepődtek azon is, hogy folytattam.
Igazából én elég családcentrikus vagyok és nem értem, hogy ezzel miért űztem el magamtól a rokonaimat. Egyébként roma családról van szó, régebben összetartóbbak voltunk...
Ez mára teljesen másképp alakult.
27/N
Valószínűleg eddig sem kedveltek a leírtak alapján, most meg pláne, mivel valószínűleg irigyek is.
De lehet hogy te adsz okot erre nekik, mi nem tudatjuk, csak te.
Akkor valószínű, hogy irigyek rád.
De akkor meg nem kell velük foglalkozni, mert aki szeret az ilyenkor büszke lenne rád és nem megszakitaná a kapcsolatot.
Inkább örülniük kellene a sikerednek.
Mit végeztél kérdező?
Hát én úgy gondolom attól, hogy Diplomát szerzett valaki attól még nem lesz egy szakmunkás, nagytudású ezer mester felett.
Jó példa erre volt általános iskolás osztálytársam, szó szerint hülye volt, mint a fene. Aztán később tanulgatott csóri ,magántanárok stb.
Most Mezőgazdasági mérnök lett, de ha megkérdeznéd tőle, mennyi műtrágya kell a kukoricához csak hebegne-habogna…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!