Miért fordultak el tőlem az ismerőseim és rokonaim miután lediplomáztam?
Figyelt kérdés
Eddig sem voltam velük nagyon jó kapcsolatban, de mióta sikerült az egyetem, azóta azzal az unokatesómmal is megszakadt a kapcsolat, akivel eddig gyakran beszélgettem. Azóta nem érdeklődik, nem keresi a társaságom.
Gyerek mellett csináltam meg a sulit, de elég sokan meglepődtek azon is, hogy folytattam.
Igazából én elég családcentrikus vagyok és nem értem, hogy ezzel miért űztem el magamtól a rokonaimat. Egyébként roma családról van szó, régebben összetartóbbak voltunk...
Ez mára teljesen másképp alakult.
27/N
2021. jún. 28. 22:19
21/22 anonim válasza:
Szerintem is a 11 esnek lehet igaza, szociális munka képzésen tanították nekünk,hogy aki megszegi akaratlanul vagy akarattal a családi, szociolulturális hagyományt az idegenné válik. A te értékvilágod már más,mint az övék, egy olyan világhoz tartozol, ahová ők nem tudnak beilleszkedni, ez nagyon fájdalmas lehet mindkét oldalról, sokszor végleges szakitáshoz is vezet.
22/22 anonim válasza:
#21 a nem tudnak és nem is akarnak azért két különböző dolog. A cigányok többségére pedig jellemzően az utóbbi igaz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!