Nekem a fèrjem ès a kutyànk. Fèrjem szüleit, testvèrèt, az ö fiàt egyàltalàn nem tekintem csalàdomnak. Nekem ök olyanok, mint az idegenek, mèg 20 èv utàn is.
Nagyszüleim és anyukám testvérei is, csak sajnos ők már nem élnek.
márc. 7. 13:38
12/40 anonim válasza:
Nekem a macskám, hörcsögöm és persze Igor, a kaszáspók a szekrény háta mögött
márc. 7. 14:09
13/40 anonim válasza:
Szerintem ez 3 körös téma.
Szűk család, férjem, gyerekeim, később talán majd a párjuk.
Tágabb család: anyámék, tesómék, anyósék, sógornőmék az összes már felnőtt gyerekkel.
Rokonság: anyós nővére, anyám unokatesója, 15 éve nem látott unokatestvérem, harmadunokatesóm.
És a többiek.
márc. 7. 14:32
14/40 anonim válasza:
Csak a lanyom, a ferjem es a macska. Ferjem felol senki nem ismerek el csaladnak, az en oldalamrol sem. Evek kitarto munkajaval sikerult elerniuk, hogy mind le vannak ejtve. Magasrol. Es regota. Ez van, igy jartak. Nem hianyzik egyik sem! A ferjemnek sem. ;-)
márc. 7. 14:56
15/40 anonim válasza:
Az én fejemben van a szűkebb család: férjem, gyerekek és - bizonyos szempontból - a kutyánk.
A tágabb család: pedig a szüleim, testvéreim, az ő családjuk, a férjem szülei, testvére, nagymamája és a nagybátyja, nagynénje. Ők azok, akikkel a nagyobb családi ünnepeket, összevont szülinévnapozásokat együtt üljük és néha csak úgy is találkozunk. Közülük a szüleim, férjem szülei és az egyik testvérem, akikkel akár hetente többször is találkozunk.
márc. 7. 15:31
16/40 anonim válasza:
A párom a gyerekem és a krosszmotorom.
márc. 7. 15:43
17/40 anonim válasza:
Ez nem attól függ, kit kinek nevezel. Attól függ, ki mennyire áll közel. Az én férjem szülei jófejek, én őket is családomnak tekintem, de pl. a keresztszüleim távol állnak tőlem, rájuk a rokon jelzőt használom.
márc. 7. 15:43
18/40 anonim válasza:
Saját családom még nincs, de a testvéreim, az unokaöcséim-húgaim s azok gyerekei, számomra ők a család!
márc. 7. 15:59
19/40 anonim válasza:
Szüleim, testvéreim, testvéreim családja, nagybátyámék családja és kb ennyi. Nagyszülők meghaltak, még ők voltak benne számomra.
A rokonság nálunk nagyon pici, mivel minden családban max 1-2 gyerek volt és ezzel a kicsi rokonsággal sincs igazán kapcsolat, max ilyen évente 1-2 beszélgetés néhányukkal.
Nekem még nincs párom és gyerekem.
Amúgy nálunk anyum tartja össze a családot. Amikor ő meghal, akkor sztem széthullik az egész úgy, ahogy van és el is felejtjük egymást. Előre rettegek ettől.
márc. 7. 16:14
20/40 anonim válasza:
#19- Kívánom hogy édesanyád még sokáig köztetek éljen jó egészségben, s hidd el átérzem az aggodalmad! Nálunk is anyám volt az összetartó erő, amíg ő élt, minden rendben volt családon belül. Egyszer egy idősebb barátnője aggodalmát fejezte ki, hogy mi lesz velünk, ha majd ő elmegy. Erre a bátyám, aki épp nálunk volt-egy faluban lakunk testvérek- azt mondta: akkor majd egymásnak vetjük a hátunkat, és nem lesz semmi probléma! Sok éve már ennek, de a testvéreimmel úgy teszünk, ahogy akkor elhangzott. Melós dolog a család, sokszor fárasztó, de amíg hajlandóak vagyunk vigyázni, figyelni egymásra, addig nincs gond.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!